Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Gaura" financiară cu care a rămas CFR Cluj, în ciuda milioanelor de euro de la UEFA! "În continuare e greu"

EXCLUSIV | "Gaura" financiară cu care a rămas CFR Cluj, în ciuda milioanelor de euro de la UEFA! "În continuare e greu"

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a explicat situaţia financiară a clubului. Cu datorii de aproape 30 de milioane de euro la ultimul raport financiar, campioana României a reuşit să reducă cheltuielile, cu bugetul salarial diminuat şi cu banii din Europa.

Cristi Balaj anunţă care e situaţia financiară la CFR Cluj

În ciuda veniturilor de la UEFA, CFR Cluj încă este pe minus în privinţa bugetului, pe care preşedintele Cristi Balaj şi echipa sa din conducere au încercat s-o elimine de-a lungul acestui sezon. 

CFR Cluj a încasat 5.2 milioane de euro de pe urma sezonului european 2022-2023, aproape jumătate din sumă venind din preliminariile Conference League. Dacă s-ar fi calificat cu Lazio, în conturile clujenilor ar mai fi intrat 300.000 de euro. 

Iar dacă CFR Cluj ar fi reuşit să-l transfere pe Yeboah la Slavia Praga, atunci situaţia bugetului s-ar fi echilibrat în acest sezon, anunţă Cristi Balaj. 

"Am redus pierderea substabţial, dar nu suntem pe profit. Dacă avea loc transferul lui Yeboah, a fost ratat la mustaţă, atunci situaţia ar fi fost echilibrată. Plus, minus, am fi fost acolo la cheltuieli şi venituri. 

Am redus pierderea de la minus şapte milioane (n.r. - de euro), la două. Suntem pe un trent bun, am întinerit lotul, bugetul salarial a scvăzut şi sperăm ca jucătorii nou-veniţi din zona Africii şi cei români pe care-i urmărim şi transferurile de ultim moment să fie valorificate pe viitor. 

Avem nevoie de susţinerea patronului, iar din vară putem fi un club sustenabil. Atât s-a putut acum, dar situaţia financiară e mult diferită acum, chiar dacă e în continuare greu.

Încă nu am făcut calculele bugetului total, pentru că tragem linie când se încheie campania, lucrăm. Urmează licenţia şi date se vor afla în curând", a declarat Cristi Balaj la Orange Sport. 

CFR Cluj nu a reuşit minunea! Lazio i-a eliminat pe clujeni în play-off-ul Conference League

CFR Cluj a fost eliminată de formaţia Lazio Roma, joi seară, în play-off-ul Conference League, terminând la egalitate meciul retur cu italienii, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, scor 0-0. În tur, la Roma, în urmă cu o săptămână, scorul a fost 1-0 pentru Lazio.

"Un sentiment mixt, pentru că îmi aduc aminte de golul primit la o fază fixă la Roma şi faptul că am ratat câteva ocazii bune în acest joc. Chiar şi în 10 oameni, Yeboah a avut şansa de a înscrie. Felicit jucătorii. Chiar dacă a lipsit Boateng, Kolinger l-a înlocuit pe Yuri. În rest, cred că atât am putut. Dacă Lazio a ajuns să tragă de timp, chiar şi în 10 oameni, felicit jucătorii noştri. Noi ne vedem de campionat şi Cupa României. 

Calificarea s-a pierdut la Roma, chiar dacă azi am avut câteva ocazii clare de gol. Au avut şi ei, trebuie să recunoaştem. 

Finalizări am avut în meciul ăsta, dar că a trecut mingea pe lângă poartă asta e altceva. Ocazia lui Krasniqi a fost imensă", a mai spus preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescunelu vargacristi balajbani europa cfr clujcfr cluj lazio 

viewscnt
Articole similare