Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Camora a prins curaj pentru Superligă, după CFR Cluj - Lazio! "Dacă avem această atitudine, va fi greu să ne bată cineva"

Camora a prins curaj pentru Superligă, după CFR Cluj - Lazio! "Dacă avem această atitudine, va fi greu să ne bată cineva"

CFR Cluj

Comentarii

Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a declarat joi seară, după meciul cu Lazio, că el şi colegii săi au făcut un joc bun şi părăsesc Conference League “cu capul sus”.

Camora: "Am ieşit cu capul sus. Dacă avem această atitudine va fi greu să ne bată cineva în campionat"

"A fost un meci bun. Echipa a avut o atitudine foarte bună. Noi am avut încredere până la final. Am încercat să dăm gol, dar nu uităm cu cine am jucat. Am ieşit cu capul sus. Noi acasă de obicei jucăm mai bine. 

Le mulţumim şi suporterilor, a fost stadionul plin. Ne-am bucura să fie aşa şi în campionat. Dacă avem această atitudine va fi greu să ne bată cineva în campionat”, a spus Camora.

Echipa CFR Cluj a fost eliminată de formaţia Lazio Roma, joi seară, în play-off-ul Conference League, terminând la egalitate meciul retur cu italienii, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, scor 0-0. În tur, la Roma, în urmă cu o săptămână, scorul a fost 1-0 pentru Lazio.

 

Afla mai multe despre: mario camoracfr cluj lazio 

viewscnt
Articole similare