Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă marca azi două goluri, mâine pleca”. Dan Petrescu, dat pe spate de propriul jucător. Impresii după eliminare: ”Dacă nu marchezi, nu ai cum să câştigi”

”Dacă marca azi două goluri, mâine pleca”. Dan Petrescu, dat pe spate de propriul jucător. Impresii după eliminare: ”Dacă nu marchezi, nu ai cum să câştigi”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (55 de ani) a tras concluziile după eliminarea suferită de CFR Cluj în compania formaţiei Lazio Roma, în Conference League.

CFR Cluj a fost eliminată de Lazio Roma, în play-off-ul Conference League, terminând la egalitate meciul retur cu italienii, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, scor 0-0. 

În tur, pe Stadio Olimpico din Roma, în urmă cu o săptămână, scorul a fost 1-0 pentru Lazio. Ciro Immobile a marcat golul.

La Cluj-Napoca, echipa lui Dan Petrescu a rămas în inferioritate numerică în minutul 77, când a fost eliminat Muhar. Tot un jucător eliminat a fost şi în tur, dar la italieni, Patric, în minutul 15.

Concluziile lui Dan Petrescu după CFR - Lazio 0-0: ”Dacă nu marchezi, nu ai cum să câştigi”

La finalul meciului, Dan Petrescu a precizat că echipa sa merita să câştige partida din Gruia şi a evidenţiat doi jucători de la CFR: pe Ermal Krasniqi şi pe portarul Simone Scuffet.

De asemenea, a vorbit la superlativ despre omologul Maurizio Sarii şi despre căpitanul lui Lazio, Ciro Immobile, al cărui ol, în cele din urmă, a decis echipa calificată.

Totodată, Dan Petrescu a subliniat că Lazio poate câştiga Conference League dacă Sarri va fi lipsit de accidentări grave în cadrul lotului.

”Am avut câteva ocazii mari. Nu am ce să le reproşez jucătorilor. Au fost fantastici. Băieţii au creat două ocazii mari.

(n.r. despre Krasniqi) Când ratezi singur cu portarul, nu e uşor. Nu am norocul să-l antrenenz prea mult. El e un jucător fantastic. Cred că în două-trei luni va pleca. Dacă marca azi două goluri, mâine pleca.

Immobile e golgheter de 15 ani. Krasniqi s-a demoralizat puţin. Ar fi fost o victoria fantastică pentru noi. Cred că am făcut o figură frumoasă în seara asta. Lazio, dacă nu va avea multe accidentări, cred că va câştiga competiţia.

La început credeam 10% că ne putem califica, dar, după prima repriză, credeam că puteam să câştigăm. Îmi pare rău că nu am câştigat. Simplu, 1-0, Ciro Immobile.

E o onoare pentru mine să joc cu Sarri. A câştigat multe trofee. E un antrenor foarte bun şi mă bucur că l-am întâlnit.

Eu nu mă gândesc la antrenor, eu tot timpul am pus clubul înaintea intereselor mele. Diferenţa a făcut-o Ciro Immobile”, a declarat Petrescu, la conferinţa de presă de după meci.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujconference league 

viewscnt
Articole similare