Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Dan Petrescu înaintea revederii cu Arlauskis, la un an de la plecarea portarului de la CFR Cluj: ”Am câştigat foarte multe trofee împreună”

Reacţia lui Dan Petrescu înaintea revederii cu Arlauskis, la un an de la plecarea portarului de la CFR Cluj: ”Am câştigat foarte multe trofee împreună”

Fotbal intern

Comentarii

Dan Petrescu a vorbit despre reîntâlnirea cu Giedrius Arlauskis, noul jucător al Universităţii Craiova.

CFR Cluj şi Universitatea Craiova se vor întâlni duminică, de la ora 21:30, în capul de afiş al etapei a zecea din Superligă.

Cu ocazia acestui meci, Dan Petrescu va avea prilejul să se întâlnească din nou cu Giedrius Arlauskis, portarul adus zilele trecute de formaţia din Bănie.

Ajuns la 34 de ani, Arlauskis a câştigat şapte campionate în România: cinci cu CFR Cluj (2018, 2019, 2020, 2021, 2022) şi câte unul cu FCSB (2015) şi Unirea Urziceni (2009).

La o parte dintre aceste succese, lituanianul a fost sub comanda lui Dan Petrescu, ultima dată la CFR Cluj, până în septembrie 2021.

Reacţia lui Dan Petrescu înaintea reîntâlnirii cu Arlauskis: ”Am câştigat foarte multe trofee împreună”

Arlauskis s-a despărţit de formaţia din Gruia în luna septembrie a anului trecut, iar până să semneze cu Universitatea Craiova nu a mai jucat niciun meci oficial, fiind liber de contract timp de un an.

La conferinţa de presă dinaintea duelului dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova, Dan Petrescu a fost întrebat dacă se aşteaptă să se întâlnească cu Arlauskis.

”A semnat? Daca a semnat şi vine, normal, cu el împreună. Şi eu l-am ajutat, şi el pe mine să câştigăm foarte multe trofee împreună şi la Urziceni, şi la CFR.

E un portar foarte bun, îl respect, dar acum o să fie la altă echipă. Din păcate, nu mai e cu mine”, a declarat Dan Petrescu, înaintea reîntâlnirii cu Arlauskis.

Giedrius Arlauskis ar putea debuta în tricoul Universităţii Craiova chiar împotriva fostei sale echipe, după ce nu a făcut parte din lotul lui Mirel Rădoi la meciul precedent, victoria cu Farul (4-3).

Arlauskis, despre plecarea de la CFR Cluj

”Am părăsit echipa, din cauza plecării preşedintelui Marian Copilu. Suntem prieteni buni. El a fost cel care m-a convins să mă întorc în România. Când a plecat, atunci am spus că nu-mi mai găsesc locul aici", afirma Arlauskis pentru presa din ţara natală, în septembrie 2021.

Afla mai multe despre: dan petrescuarlauskis 

viewscnt
Articole similare