Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A revenit”. Veşti bune pentru Farul! Gheorghe Hagi, anunţ de ultimă oră înainte de meciul cu FC Argeş

”A revenit”. Veşti bune pentru Farul! Gheorghe Hagi, anunţ de ultimă oră înainte de meciul cu FC Argeş

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa se va duela cu FC Argeş, duminică, de la ora 18:30, în direct, pe Orange Sport 1.

Veşti bune pentru Farul! Gheorghe Hagi, anunţ de ultimă oră înainte de meciul cu FC Argeş

Gică Hagi, antrenorul Farului, are motive de bucurie! Denis Alibec revine pentru meciul cu FC Argeş, după o accidentare suferită acum două etape în meciul cu FCSB.

”Suntem mai puternici cu Alibec în teren. Alibec e Alibec, cred eu că echipa are nevoie de el. Trebuie să fie Alibec din ultimele meciuri, a arătat foarte bine în ultimele partide şi sper să ţină aceeaşi linie pe care a avut-o până acum, a revenit. Doar Nedelcu e indisponibil pentru această partidă, în rest suntem toţi”, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă premergătoare partidei cu FC Argeş. 

  • 2 goluri are Alibec în cinci meciuri de campionat 

”Am trecut peste înfrângerea cu Universitatea Craiova!”

Jucătorii de la Farul sunt decişi să facă un meci bun împotriva formaţiei argeşene şi să recupereze punctele pierdute în urmă cu o săptămână.

Mijlocaşul Alexi Pitu a declarat astăzi la conferinţa de presă premergătoare acestui meci, că este optimist şi speră ca Farul să învingă mâine în prezenţa fanilor constănţeni.

„Sigur, va fi un meci dificil cu o echipă cu care ne-am confruntat anul trecut în play-off, dar ne pregătim bine pentru acest meci şi sper să câştigăm cele trei puncte.Am trecut peste înfrângerea cu Universitatea Craiova, avem un moral bun şi îmi doresc să obţinem victoria!” , a menţionat mijlocaşul Alexi Pitu.

Afla mai multe despre: denis alibecgica hagifarul constanta 

viewscnt
Articole similare