Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză totală la Chelsea. Lampard vine ca interimar până când şefii bat palma cu antrenorul dorit. Care sunt principalii favoriţi

Surpriză totală la Chelsea. Lampard vine ca interimar până când şefii bat palma cu antrenorul dorit. Care sunt principalii favoriţi

Chelsea

Comentarii

Frank Lampard a acceptat să revină pe banca lui Chelsea, ca antrenor interimar, în timp ce patronii Todd Boehly şi Behdad Eghbali continuă căutarea unui candidat după demiterea lui Graham Potter.

Potter a fost demis duminică, după o serie de rezultate modeste care au dus-o pe Chelsea pe locul 11 în Premier League. Bruno Saltor, membru al staff-ului lui Potter, a condus echipa la meciul de marţi cu Liverpool (0-0).

Lampard, 44 ani, care s-a despărţit de Everton în ianuarie, va reveni pe stadionul Stamford Bridge unde a scris istorie în cei 13 ani petrecuţi acolo ca jucător. El este golgheterul all-time al clubului, cu 211 goluri. Fostul mijlocaş s-a mai aflat pe banca tehnică a londonezilor în perioada 2019-2021, în 84 de meciuri (44 victorii-17 remize -23 înfrângeri).

Fostul internaţional englez va avea ca obiectiv să scoată echipa din perioada delicată pe care o traversează în acest sezon, în care Chelsea a cheltuit 300 de milioane de lire sterline în transferurile din pauza de iarnă. Clasarea în TOP 4 pare o misiune extrem de dificilă pentru clubul londonez, care are de recuperat un deficit de 14 puncte, cu nouă etape rămase de disputat până la finalul sezonului.

Chelsea a rămas însă în cursă pentru trofeul Ligii Campionilor, urmând să o înfrunte pe Real Madrid în faza sferturilor de finală.

Printre numele vehiculate că ar putea veni la Chelsea se numără germanul Julian Nagelsmann şi spaniolul Luis Enrique. Fostul selecţioner al Spaniei a călătorit la Londra pentru negocieri, conform presei locale.

Afla mai multe despre: lampard 

viewscnt
Articole similare