You are here:

Patron miliardar din Liga 1. Proprietăţi de peste 875 de milioane de euro doar în Bucureşti: ”Nici nu mai vorbim de alte zone din ţară”

Patron miliardar din Liga 1. Proprietăţi de peste 875 de milioane de euro doar în Bucureşti: ”Nici nu mai vorbim de alte zone din ţară”

Superliga

Comentarii

Dumitru Dragomir susţine că, în Liga 1, există un patron miliardar şi susţine că, doar în Bucureşti, are terenuri de peste 870 de milioane de euro.

Bun prieten cu Gigi Becali, Dumitru Dragomir a dezvăluit o parte din averea pe care o are patronul FCSB.

Fostul preşedinte al LPF susţine că, doar în Pipera, Gigi Becali are aproximativ 250 de hectare de teren. Recent, patronul FCSB a primit o ofertă incredibilă.

Gigi Becali, patronul miliardar din Liga 1? ”În trecut avea peste 400 de hectare în Pipera”

La începutul acestei săptămâni, Dumitru Dragomir a dezvăluit că Gigi Becali a vândut un teren de 16.000 metri pătraţi către o firmă care i-a plătit 350 de euro pe metrul pătrat. În total, a încasat astfel 5,6 milioane de euro.

Însă Dumitru Dragomir spune că Gigi Becali are în continuare în proprietate suprafeţe foarte mari de teren.

Doar în Pipera, fostul preşedinte al LPF dezvăluit că Gigi Becali mare încă 250 de hectare. La un preţ mediu de 350 de euro pe metrul pătrat, valoarea acestora ar fi de aproximativ 875 de milioane de euro.

Însă Dumitru Dragomir susţine că aceasta ar fi doar o parte din averea totală a lui Gigi Becali.

Patronul FCSB ar avea mii de hectare şi în afara Bucureştiului, teren arabil, păduri, dar şi suprafeţe construibile:

”Nu ştiu dacă o astfel de companie i-a oferit lui Gigi Becali un miliard de euro, dar ce pot să vă spun este că Gigi are 250 de hectare de pământ numai în Pipera, nici nu mai vorbim de alte zone din ţară.

În trecut, din câte ştiu, avea peste 400 de hectare (n.r. doar în Pipera)”, a dezvăluit Dumitru Dragomir pentru Orange Sport.

Recent, Gigi Becali ar fi primit o ofertă de un miliard de euro pentru terenurile sale

Afirmaţiile făcute de Dumitru Dragomir sunt susţinut de o ofertă incredibilă pe care Gigi Becali ar fi refuzat-o.

La începutul săptămânii, gsp.ro a publicat în material conform căruia Gigi Becali ar fi refuzat o ofertă de un miliard de euro pentru terenurile sale din Pipera.

Propunerea ar fi venit din parte companiei One United Properties, cel mai mare dezvoltator imobiliar din România.

Oferta i-a surâs lui Gigi Becali, însă a refuzat-o deoarece n-a fost de acord cu modalitatea de plată propusă de One United Properties.

Aceştia ar fi vrut să plătească suma pe o perioadă de 10 ani, adică 100 de milioane de euro pe an, în timp ce Gigi Becali a cerut ca termenul maxim să fie de 5 ani. Adică 200 de milioane de euro pe an.

Până la urmă, acţionarii companiei au considerat că ar fi o cheltuială mult prea mare şi au renunţat.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare