You are here:

Charalambous "e A5"! Patru personaje de la FCSB care iau decizii peste cipriot. Basarab Panduru: "Ce e de plâns aici?"

Charalambous "e A5"! Patru personaje de la FCSB care iau decizii peste cipriot. Basarab Panduru: "Ce e de plâns aici?"

FCSB

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a comentat numirea noului deţinător de licenţă Pro de la FCSB. Fostul fotbalist consideră că Elias Charalambous (42 de ani) este abia "A5" la echipă, după patru personaje-cheie din club.

Basarab Panduru a găsit patru personaje peste Elias Charalambous la FCSB: "El e A5"

Noul antrenor al FCSB-ului, Elias Charalambous (42 de ani), a aterizat la Bucureşti, miercuri seara, iar în cursul zilei de joi a fost prezentat oficial la vicecampioana României.

De asemenea, el a efectuat deja un prim antrenament la baza din Berceni, unde a fost prezentat în faţa echipei. 

La apariţia imaginilor, Basarab Panduru a comentat numirea antrenorului principal Elias Charalambous şi a făcut ierarhia la echipă, în funcţie de puterea de decizie a celor din staff. 

"E A5, nu? Gigi e A1, Pintilii A2, Filip, a stat în picioare, nu mai poţi să-l pui A17, că e A3. Neubert e şi el un A4. Tu vii A5. Ovidiu Petre e analist, secund, A6. Lui Elias Charalambous îi găsim un A5, A6", a declarat Basarab Panduru la Orange Sport. 

Elias Charalambous îşi riscă licenţa Pro la FCSB?

După ce situaţia dintre FRF şi cluburile care pun antrenori paravan a escaladat în acest sezon, federalii au luat o nouă decizie. 

În urmă cu câteva luni, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat că noul regulament va permite sancţionarea antrenorilor care îşi împrumută licenţa Pro. Se poate ajunge până la suspendarea licenţei, dar Basarab Panduru consideră că FCSB are un as în mânecă

"Deci el ar trebui suspendat. Ei s-au interesat. N-au adus un străin aşa, ca să-l aducă, despre FCSB vorbesc. Nu degeaba au adus un străin, pentru că ştiu că FRF nu-i poate face nimic unui străin, cred. Aşa îmi imaginez şi eu. 

Dar cum poţi să nu spui că nu este (n.r. - antrenorul principal), când îl vezi că face astea (n.r. - programul de antrenament)? Are cronometrul la el. Îl plângem acum? Ce e de plâns aici? Strizu nici nu era pe teren, ăsta e implicat acum. E o şmecherie, poate nu şmecherie, o chichiţă", a mai spus expertul Orange Sport. 

 

 

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsbbasarab pandurugigi becali,  

viewscnt
Articole similare