Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am fost chiar premiant la matematică". Cristi Pulhac şi-a amintit de perioada petrecută în şcoala generală: "Materia asta nu s-a lipit deloc de mine"

"Am fost chiar premiant la matematică". Cristi Pulhac şi-a amintit de perioada petrecută în şcoala generală: "Materia asta nu s-a lipit deloc de mine"
Comentarii

Ajuns la 38 de ani, Cristi Pulhac a revenit în băncile de curs. Fostul fotbalist dinamovist a făcut o vizită la un liceu din Bucureşti şi şi-a amintit de perioada în care a fost premiant la matematică.

"Nu-mi plăcea să mă trezesc dimineaţa, dar am amintiri frumoase. În primul rând, ne strângeam toţi copiii, aveam un grup foarte frumos, a fost chiar o perioadă foarte frumoasă din viaţa mea. Şi în şcoala generală, şi la liceu, şi la facultate, dar acolo mai puţin.

Am foarte multe amintiri, unele şi mai puţin plăcute, dar îmi aduc aminte cu drag de acea perioadă, unii ne-am regăsit pe reţelele de socializare. În şcoala generală a fost chiar super bine, chiar mi-a plăcut şcoala, chiar eram premiant la matematică.

Apoi am ales acest drum cu fotbalul. M-am mutat cu liceul la Piteşti, dar am amintiri frumoase şi de acolo, era o şcoală profesionistă, care se axa pe carte, dar şi pe fotbal. Când plecam de acolo, trebuia să ştim o limbă străină, mie mi-a plăcut foarte mult engleza, am încercat şi limba franceză, pentru că nu ştiam eu în ce campionat pot ajunge, dar nu s-a lipit deloc de mine, nu suna bine" , a spus Cristi Pulhac.

Afla mai multe despre: pulhac 

viewscnt
Articole similare