Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe val! David Popovici a câştigat a treia medalie de aur la Campionatul Naţional de înot + A reuşit un nou record

Pe val! David Popovici a câştigat a treia medalie de aur la Campionatul Naţional de înot + A reuşit un nou record

Alte sporturi

Comentarii

David Popovici a câştigat, joi, a treia medalie de aur la Campionatul Naţional de înot pentru seniori, tineret şi juniori. Popovici s-a impus în proba de 50 metri fluture, stabilind şi un nou record naţional.

Popovici a câştigat tu timpul de 23.74. El a fost urmat de Denis Popescu, cu 23.95, şi Andrei Anghel, cu 24.40.

"Mi-am dorit să câştig, mă bucur că am reuşit. Din câte ştiu este nou record naţional. Încerc să nu pun presiune pe mine sau să fie redusă. Doresc tuturor sportivilor să reuşească şi să se simtă bine", a declarat Popovici la TVR.

David Popovici a câştigat miercuri şi probele de 50 m liber. şi 100 metri spate. El va mai evolua la 100 m liber, 100 m fluture şi 400 m liber. Competiţia se desfăşoară la Otopeni, între 5 şi 9 aprilie.

David Popovici se pregăteşte intens pentru Jocurile Olimpice de la Paris

Adrian Rădulescu, antrenorul lui Popovici a declarat: ”Nu ne-am dorit-o pentru acest concurs. Proba de 100 liber a rămas pentru că este normal să concureze alături de colegii cu care se urmăreşte crearea unei ştafete pentru Paris. Trebuie să se sprijine reciproc”.

Pe lângă probele de ştafetă, David Popovici vrea să se califice la cel puţin patru probe individuale la Paris, unde consideră că are şanse mari la medalii.

”Nu există un obiectiv major în acest an, ci doar dorinţa de a avea o prestaţie cât mai bună la CM de la Fukuoka. David vrea să se califice la JO 2024 în probele de 50, 100, 200, 400 m liber, dar poate reuşeşte să îndeplinească baremul şi la alte probe. Apărarea titlurilor mondiale? Ar fi ideal, da, dar nu neapărat”, a completat Adrian Rădulescu, pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: david popovici 

viewscnt
Articole similare