Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Chivu urmează să plece de la Inter Primavera, iar Mircea Lucescu a dezvăluit care va fi următorul său pas: ”Am vorbit cu el. Asta mi-a spus”

Cristi Chivu urmează să plece de la Inter Primavera, iar Mircea Lucescu a dezvăluit care va fi următorul său pas: ”Am vorbit cu el. Asta mi-a spus”

Inter Milano

Comentarii

Cristi Chivu (42 de ani) o va părăsi pe Inter Primavera la finalul acestui sezon, iar antrenorul român doreşte să facă pasul în fotbalul mare. Mircea Lucescu (77 de ani) a dezvăluit că a vorbit cu fostul său jucător despre situaţia sa şi i-a divulgat acestuia planul.

Cristi Chivu se află în stafful echipelor de juniori ale lui Inter încă din 2018, iar, cu timpul, a tot fost promovat, până a ajuns la cel mai înalt nivel, al Primavera.

Fostul căpitan al echipei naţionale se află la al doilea sezon pe banca tehnică a formaţiei U19 a milanezilor, ultimul pe care şi-l doreşte la nivel de juniori.

”E foarte greu să preiei imediat o echipă de acest nivel”

Chivu plănuieşte să îşi părăsească postul în această vară şi să facă pasul în fotbalul mare, la seniori, după ce s-a zvonit că este dorit chiar la echipa mare a lui Inter.

Mircea Lucescu a vorbit cu tânărul tehnician despre următorul pas al său şi a recunoscut că ar fi greu pentru el să preia un club atât de mare din prima.

Chiar şi dacă nu va fi numit principal al Inter Milano, Cristi Chivu tot doreşte să preia o echipă de seniori, pentru a îşi continua dezvoltarea ca tehnician.

Indiferent de următorul pas pe care îl va alege, ”Il Luce” este convins că fostul căpitan al echipei naţionale va avea parte de mari succese în cariera de antrenor.

Următorul pas al lui Cristi Chivu, după plecarea de la Inter Primavera

Am vorbit şi eu cu el. E foarte greu să preiei imediat o echipă de nivelul lui Inter, dar e momentul să lase echipa de tineret a lui Inter.

Dacă se consideră că el este capabil să ducă echipa mai departe în competiţiile europene, în campionat, sigur că eu m-aş bucura foarte mult pentru el!

Dacă nu va semna acolo, mi-a spus că încearcă să ia o echipă de seniori. Încearcă să gasească o soluţie pentru a trece la o etapă superioară.

O etapă superioară înseamnă să preia o echipă de seniori, să o conducă.  El va avea, cu siguranţă, o carieră foarte îndelungată şi, cred eu, plină de succese.

Are experienţă, a jucat la echipe bune, a fost căpitanul naţionalei”, a declarat Mircea Lucescu, pentru Prima Sport.

Afla mai multe despre: cristi chivu 

viewscnt
Articole similare