Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gazzetta dello Sport titrează: ”Chivu, favorit în locul lui Inzaghi la Inter”! Alte patru nume de top pe lista clubului italian

Gazzetta dello Sport titrează: ”Chivu, favorit în locul lui Inzaghi la Inter”! Alte patru nume de top pe lista clubului italian

Inter Milano

Comentarii

Cristi Chivu (42 de ani), antrenorul de la Primavera, ar putea să îl înlocuiască pe Simone Inzaghi (46 de ani), dacă Inter Milano decide să se despartă de tehnicianul italian.

Inter Milano se află într-o criză fără precedent în ultimii ani. Eşecul suferit cu Fiorentina (0-1), chiar pe teren propriu, a fost al treilea la rând, iar lucrurile par să fi scăpat de sub control la vicecampioană.

Mai mult, aceasta a înregistrat nu mai puţin de patru înfrângeri în ultimele cinci etape de campionat, iar situaţia este în aer.

Inter poată să coboare până pe locul 4 la finalul acestei etape, dacă rivalii de la AC Milan ar câştiga deplasarea de pe terenul liderului Napoli.

Gazzetta dello Sport titrează: Chivu, favorit în locul lui Inzaghi la Inter! Alte patru nume de top pe lista clubului italian

În această situaţie, conducerea lui Inter Milano ar lua în calcul despărţirea de Simone Inzaghi, informează italienii de la Gazzetta dello Sport.

Locul antrenorului în vârstă de 46 de ani ar putea fi luat de Cristi Chivu, tehnicianul român de la Inter Primavera.

Alte patru nume mai sunt pe lista lui Inter, conform sursei citate: Roberto de Zerbi, de la Brighton, Thiago Motta, de la Bologna, Diego Simeone, de la Atletico Madrid, dau Antonio Conte, liber de contract după demiterea de la Tottenham.

Cristi Chivu antrenează echipa Primavera a lui Inter Milano din vara anului 2021 şi a cucerit titlul la această categorie de vârstă în 2022.

Fost jucător emblematic în culorile clubului de pe Giusseppe Meazza (2007-2014), Chivu a fost de trei ori campion al Italiei şi câştigător de Cupă a Italiei, dar şi om de bază în triumful din Champions League, din 2010, sub cârma lui Jose Mourinho.

Simone Inzaghi, care o pregăteşte pe Inter din vara anului 2021, mai are o şansă să salveze sezonul echipei printr-un parcurs foarte bun în Champions League, acolo unde ”nerazzurri” au ajuns în sferturi şi vor da de Benfica.

Pentru Inzaghi şi echipa sa urmează un nou test de foc, deoarece marţi, 4 aprilie, vor da piept cu rivalii de la Juventus, în prima manşă a semifinalei din Cupa Italiei.

Afla mai multe despre: chivuinter milanoinzaghi 

viewscnt
Articole similare