Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Mircea Lucescu a refuzat mai multe oferte importante: ”Nu îmi stă în caracter”

Motivul pentru care Mircea Lucescu a refuzat mai multe oferte importante: ”Nu îmi stă în caracter”
Comentarii

Mircea Lucescu (77 ani), care o pregăteşte în prezent pe Dinamo Kiev, le-a antrenat anterior pe Galatasaray, Şahtior Doneţk, Inter Milano, Beşiktaş şi Rapid Bucureşti.

Motivul pentru care Mircea Lucescu a refuzat mai multe oferte importante: ”Nu îmi stă în caracter”

În iulie 2020, Mircea Lucescu a fost adus la Kiev când Dinamo era într-o situaţie delicată şi, de la primul sezon, a transformat echipa. A cucerit trei trofee în 2020-2021, titlul, Cupa şi Supercupa, cum nu se mai întâmplase la Kiev din 2006-2007. De 14 ani.

După pentru antrenorul român a urmat o perioadă grea. Războiul, accidentările şi transferurile i-au dat toate planurile peste cap. În ciuda a perioadei grele, antrenorul nu a abandonat-o pe Dinamo, a rămas la Kiev şi a refuzat toate ofertele care au venit pe numele lui.

”Nu mai contează ce s-a întâmplat, eu nu negociez cu nimeni. Au fost discuţii când am jucat la Rennes, au venit cei de la Nice, dar nici prin cap nu mi-a trecut să plec. Aici, în Ucraina, sunt mari eforturi pentru a duce mai departe campionatul.

Au fost nişte reprezentaţi de la Nice atunci, când am jucat cu Rennes. Puteam să merg şi la Fenerbahce în vară, înaintea lui Jesus, dar nu am vrut. Nu e caracterul meu şi nu aş fi putut face asta, să las echipa în situaţia în care era.

Dacă oamenii de aici vor decide că e nevoie de o schimbare, atunci plec”, a spus Mircea Lucescu în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Dinamo Kiev este pe locul 4 în clasament, ultima poziţie care duce în Europa, cu 36 de puncte. Lider în Ucraina este Şahtior Doneţk, cu 43 de puncte.

Victorie pentru echipa lui Mircea Lucescu. Dinamo Kiev a câştigat meciul cu Lviv

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare