Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat ce a făcut Edjouma, de fapt, cu două seri înainte de meciul cu CFR Cluj, din care a absentat! Reacţia FCSB: "Să fim serioşi! Sunt prea puţini cei care respectă asta"

S-a aflat ce a făcut Edjouma, de fapt, cu două seri înainte de meciul cu CFR Cluj, din care a absentat! Reacţia FCSB: "Să fim serioşi! Sunt prea puţini cei care respectă asta"

FCSB

Comentarii

FCSB nu s-a putut baza în remiza cu CFR Cluj pe unul dintre cei mai buni jucători ai sezonului. Malcom Edjouma s-a ales cu o toxiinfecţie alimentară, iar mijlocaşul de 26 de ani intuieşte de unde se trage problema medicală.

Unde s-a dus Malcom Edjouma cu două zile înainte de CFR Cluj - FCSB! La câteva ore distanţă au apărut problemele

CFR Cluj şi FCSB au terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), duminică seară, în Gruia, într-o partidă din etapa a 3-a din play-off-ul Superligii. Din meciul disputat în weekend-ul trecut a lipsit chiar Malcom Edjouma, marcatorul golului victoriei echipe bucureştene, în Ardeal, pe finalul sezonului regulat. 

După ce a fost scos la pauza victoriei cu Sepsi, de la Sfântu Gheorghe, iar un motiv a fost faptul că are un regim alimentar în perioada Ramadanului, cu campioana nici măcar n-a fost în lot. 

Mihai Stoica a confirmat că Malcom Edjouma a absentat din cauza unei probleme medicale. Sâmbătă dimineaţa, el a acuzat o toxiinfecţie alimentară, iar din discursul managerului general a reieşit că mijlocaşul francez a făcut greşeala de a mânca la un fast food, în oraş, cu două zile înainte de CFR Cluj - FCSB, 1-1. 

Totul, în condiţiile în care FCSB îşi instruieşte jucătorii privind alimentaţia, atunci când sunt departe de cantonamentul echipei. 

"Edjouma a avut toxiinfecţie alimentară. Vineri seara a mâncat ceva, care nu i-a priit, iar sâmbătă dimineaţa ne-a informat că nu se poate ridica din pat. Am trimis un asistent medical la el. Era...

A mâncat în oraş, seara, îţi dai seama. N-a fost ok pentru el, pentru stomacul lui. Noi îi învăţăm cum să mănânce. 

Jucătorii, mai ales cei necăsătoriţi... Te aştepţi ca ei să meargă să mănânce ceva sănătos? Te duci frumos, că de asta e fast food. Te mişti fast (n.r. - rapid). 

(n.r. - Deci e de la fast food?). Hai să fim serioşi (n.r. - aprobator). Şi pe afară se mănâncă la greu fast food, inclusiv jucătorii mari mănâncă fast food. Nu ai ce să faci. Sunt prea puţini cei care respectă asta", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Moldovan "l-a lovit" pe MM într-un punct sensibil! "Băi, lasă-mă. Serios? Tu nu eşti sportiv". Subiectul vizează şi FCSB, în mijlocul play-off-ului | VIDEO

Afla mai multe despre: malcom edjoumafcsbcfr clujcfr cluj fcsb 1-1mihai stoicamalcom edjouma absent cfr cluj fcsb 

viewscnt
Articole similare