Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moldovan "l-a lovit" pe MM într-un punct sensibil! "Băi, lasă-mă. Serios? Tu nu eşti sportiv". Subiectul vizează şi FCSB, în mijlocul play-off-ului | VIDEO

Moldovan "l-a lovit" pe MM într-un punct sensibil! "Băi, lasă-mă. Serios? Tu nu eşti sportiv". Subiectul vizează şi FCSB, în mijlocul play-off-ului | VIDEO

FCSB

Comentarii

Experţii Orange Sport, Viorel Moldovan şi Mihai Stoica, au fost protagoniştii unei discuţii în contradictoriu. Totul a plecat de la alimentaţia sportivilor care respectă Ramadanul, iar exemplul oferit de oficialul de la FCSB l-a amuzat pe fostul atacant important al naţionalei României.

Un subiect care vizează şi FCSB a dus la o discuţie în contradictoriu între Viorel Moldovan şi Mihai Stoica

Musulmanii sunt în perioada Ramadanului, care presupune abstinenţa de la mâncare şi lichide până la apus, iar trei fotbalişti de la FCSB, Dawa, Omrani şi Edjouma respectă acest obicei. De altfel, Edjouma a avut de suferit în această perioadă, când fie a fost schimbat la pauză, fie nu a jucat în FCSB - CFR Cluj

Subiectul a fost dezbătut şi la Sport Report, cu managerul general al FCSB, Mihai Stoica, şi fostul atacant al naţionalei României, Viorel Moldovan. Replica celui din urmă a iscat o discuţie în contradictoriu. 

Moldovan: Am fost în Franţa şi chiar am citit în L'Equipe păreri pro şi contra ale jucătorilor, care ţin Ramadan şi din partea unor antrenori care scoteau în evidenţă la jucători problemele fizice pe care le au şi alţii scoteau în evidenţă avantajale şi faptul că jucătorii sunt într-o formă foarte bună. Acum, această discuţie e undeva la mijloc. Dacă nu te hrăneşti, nu mănânci, organismul tău nu are energia necesară. 

MM: Nu sunt de acord cu asta, pentru că eu am alt stil de viaţă şi o energie extraoardinară, la 20 de ore (n.r. - în care nu mănâncă).

Moldovan: Mihai, tu nu eşti sportiv de performanţă. 

MM: Ba da! Sunt sportiv. Nu sunt sportiv de performanţă.

Moldovan: Băi, lasă-mă (n.r. - râde). Serios?

MM: Bine, poate tu nu crezi, dar eu sunt sportiv...

Moldovan: Vorbim despre sportivi care joacă la nivel înalt. 

MM: Eu fac efort la nivel înalt, foarte mare, la 58 de ani, fără două zile. 

Moldovan: E o problemă atunci, nu mai înţeleg eu nimic. E ok (n.r. - râde).

MM: Da, că eu am un stil de viaţă şi m-am obişnuit cu acest stil de viaţă. În momentul în care trec mai mult de 17 ore de la ultima masă energia e mult mai mare, dar pentru asta trebuie să fii obişnuit cu un alt stil de viaţă, pentru că dacă surprinzi organismul şi eşti obişnuit să mănânci la anumite ore şi deodată nu mai mănânci, atunci bineînţeles că poţi avea probleme.

Cum rezistă Rudiger în perioada de Ramadan

Fundaşul central al echipei Real Madrid, Antonio Rüdiger, afirmat, luni, că este obişnuit să ţină post în Ramadan, subliniind că nu are nicio problemă în acest sens.

„Ramadanul nu este o problemă pentru mine, m-am obişnuit. Nu beau nimic, nu mănânc nimic, fac totul ca la carte. Nu este uşor, te antrenezi, îţi bati capul şi ajungi acolo. Mentalul puternic este unul dintre principalele mele calităţi, aşa că până la urmă, să ţin Ramadanul nu este o problemă pentru mine. Discut cu nutriţionistul, este cel mai important. Să ştii ce să mănânci, cât să bei", a declarat el.

Rudiger este musulman, tatăl său fiind de naţionaliate germană, iar mama din Sierra Leone.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicaviorel moldovanfcsbramadanintermittent fastingfcsb play off superliga 

viewscnt
Articole similare