Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lui Sorin Cârţu nu i-a picat bine ce a spus Alexandru Creţu despre Universitatea Craiova! "Am văzut la televizor. Asta e obligaţia ta"

Lui Sorin Cârţu nu i-a picat bine ce a spus Alexandru Creţu despre Universitatea Craiova! "Am văzut la televizor. Asta e obligaţia ta"
Comentarii

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a dat vina pe anumiţi jucători pentru înfrângerea cu Farul Constanţa, scor 3-2, şi l-a exonerat pe antrenorul Eugen Neagoe.

"Doamne fereşte să plece domnul Rotaru". Sorin Cârţu s-a gândit la ce e mai rău şi a taxat declaraţia lui Alexandru Creţu

În urma meciului de la Ovidiu, oltenii au rămas cu mult în spatele principalelor candidate la titlul Superligii. Golurile constănţenilor au fost marcate de Louis Munteanu (min. 17), Constantin Grameni (min. 54) şi Ionuţ Larie (min. 82 - pen.), în timp ce pentru olteni au punctat Elvir Koljic (min. 9) şi Alexandru Cîmpanu (min. 48).

Însă, faza care a dus la al treilea gol al Farului l-a deranjat pe Sorin Cârţu, dar a remarcat şi alte greşeli de joc. 

“S-au întâmplat nişte lucruri în timpul meciului care trebuiau evitate. Sunt sigur că şi rezultatul ar fi fost altul. Au fost situaţii de marcaj care trebuia făcut în alt mod, pe care probabil le analizează şi Eugen cu echipa.

Era minutul 80 şi ceva, trebuia interpretat într-un alt mod acel sfârşit de meci. Noi tot timpul dăm vina pe antrenor, evităm să ne luăm de jucători ca să nu le creăm o stare, dar sunt nişte principii de joc.

E inadmisibil ca Sali să treacă cu mingea printre fundaşul dreapta şi fundaşul central, când eşti cu echipa în 30 de metri. S-au interpretat greşit nişte momente ale jocului, şi la primul gol primit, şi la golul doi", a declarat Sorin Cârţu pentru Fanaik

De asemenea, Sorin Cârţu a comentat şi declaraţia lui Alexandru Creţu, care a spus că distanţa de 10 puncte faţă de liderul Farul Constanţa nu mai poate fi recuperată şi că Universitatea Craiova a ieşit din lupta la titlu. 

"Nici nu vreau să mă gândesc că nu prindem cupele europene. Am fost dezamăgit când au apărut la televizor şi au spus că nu mai avem şanse la campionat. Mai sunt şapte etape, obligaţia ta e să te baţi până la sfârşit.

Ar fi un sezon complet ratat, ar fi tragic dacă nu prindem cupele europene. Doamne fereşte să plece domnul Rotaru!”, a adăugat preşedintele de la Universitatea Craiova. 

 

Afla mai multe despre: sorin cartuuniversitatea craiovaalexandru cretufarul universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare