Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj încă n-a plătit banii pentru transferul lui Ermal Krasniqi. Cei de la Ballkani, reacţie tranşantă după ce au trimis o scrisoare la care n-a răspuns nimeni

CFR Cluj încă n-a plătit banii pentru transferul lui Ermal Krasniqi. Cei de la Ballkani, reacţie tranşantă după ce au trimis o scrisoare la care n-a răspuns nimeni

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj încă n-a plătit pentru transferul lui Ermal Krasniqi şi riscă o plângere la FIFA din această cauză.

CFR Cluj joacă riscant din punct de vedere financiar. Campioana României a fost sancţionată de UEFA din cauza datoriilor şi riscă excluderea din cupele europene dacă nu-şi echilibrează balanţa financiară.

Însă şefii lui CFR Cluj au acum noi bătăi de cap. Şefii lui Ballkani susţin că nici până acum n-au primit banii pentru transferul lui Ermal Krasniqi şi ameninţă că vor face plângere la FIFA.

CFR Cluj riscă o nouă plângere la FIFA după ce n-a achitat banii pentru transferul lui Ermal Krasniqi

La începutul lunii martie 2023, UEFA a anunţat că CFR Cluj a fost exclusă din cupele europene, dar măsura este suspendată pentru o perioadă de doi ani, timp în care campioana României nu mai are voie să figureze cu datorii.

În caz contrar, măsura excluderii din cupele europene va fi activată. De asemenea, CFR Cluj a primit şi o amendă de 250.000 de euro.

În acest context, campioana României joacă în continuare la risc. Potrivit Gazeta Express, CFR Cluj încă n-a achitat banii pentru transferul lui Ermal Krasniqi.

Este vorba despre 200.000 de euro şi CFR Cluj are termen până pe 15 martie să vireze banii în conturile lui FC Ballkani.

”Clubul a trimis o scrisoare echipei din România, dar nu a primit răspuns. Campioana în exerciţiu din Kosovo a declarat pentru Gazeta Express că acum vor face plângere la FIFA”, notează cei de la Gazeta Express.

CFR Cluj l-a transferat pe Ermal Krasniqi la începutul acestui an, când şi-a luat angajamentul că le va plăti 200.000 de euro celor de la FC Ballkani în schimbul jucătorului. Bani pe care încă nu i-a plătit.

Ermal Krasniqi le-a atras atenţia şi celor de la Lazio

Ermal Krasniqi este unul dintre cele mai reuşite transferuri făcute de CFR Cluj, în ultima perioadă.

Atacantul în vârstă de 24 de ani a adunat până acum 15 apariţii, 5 goluri şi un assist şi este în acest an unul dintre cei mai buni jucători ai lui CFR Cluj.

Ermal Krasniqi a jucat şi contra lui Lazio, în play-off-ul Conference League şi au existat zvonuri că italienii ar dori să-l transfere.

Zvonul a fost alimentat de declaraţiile lui Maurizio Sarri, care a subliniat calităţile lui Krasniqi.

”Cu siguranţă doi-trei jucători (n.r. de la CFR Cluj) sunt de nivel excelent, de interes internaţional. L-am văzut pe Krasniqi şi mi se pare un jucător puternic, un jucător pregătit pentru orice piaţă”, a spus Sarri.

Afla mai multe despre: ermal krasniqi 

viewscnt
Articole similare