Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ballkani a păstrat un procent considerabil din Ermal Krasniqi + bonus de 100.000 de euro pentru clubul kosovar

Ballkani a păstrat un procent considerabil din Ermal Krasniqi + bonus de 100.000 de euro pentru clubul kosovar

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj nu este singurul club care şi-ar dori vânzarea rapidă a mijlocaşului kosovar Ermal Krasniqi (24 de ani). Fostul său club, Ballkani, este şi el direct interesat de ce se întâmplă cu jucătorul campioanei.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Ermal Krasniqi, conform transfermarkt.de.

Ballkani a păstrat procent din vânzarea ulterioară a lui Krasniqi

Ermal Krasniqi s-a transferat de la Ballkani la CFR Cluj în iarna trecută, pentru 200.000 de euro, însă gruparea kosovară a păstrat şi un procent dintr-o vânzare ulterioară a jucătorului.

Procentul nu este unul de neglijat - 15%, şi ar putea aduce un plus considerabil clubului, în condiţiile în care CFR Cluj doreşte să-l vândă pe Krasniqi cu 3-4 milioane de euro.

În cazul fericit în care formaţia din Gruia îl va vinde cu 4 milioane de euro, alţi 600.000 de euro vor fi trimişi către Ballkani.

De asemenea, clubul din Kosovo va mai primi 100.000 de euro din partea celor de la CFR Cluj, dacă trupa lui Dan Petrescu se va califica în grupele unei competiţii europene.

Printr-un context favorabil şi ideal, Ballkani poate obţine pentru ”afacerea” Krasniqi aproximativ 900.000 de euro.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui transfermarkt.de.
  • 10 meciuri, 4 goluri şi o pasă decisivă a adunat Krasniqi la CFR Cluj, în Superligă, în acest sezon.

Şi rivalii îl laudă pe Ermal Krasniqi

Managerul celor de la FCSB, Mihai Stoica, recunoaşte că CFR Cluj a făcut o mutare inteligentă în iarnă cu aducerea kosovarului, pe care îl vede un jucător senzaţional.

Krasniqi este senzaţional, chiar dacă abia a venit. Este un jucător pe care nu ştii cum să-l evaluezi pentru că prima dată te uiţi la fizic şi zici <<Bă, ce să fac?>>, că nu pare că ar avea o viteză extraordinară sau explozie, dar are o progresie cu mingea la picior cum rar îţi e dat să vezi. Şi a făcut asta şi cu Lazio. E un jucător deosebit”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: krasniqicfr clujballkanikosovo 

viewscnt
Articole similare