Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt trei oferte”. Anunţul de ultim moment al patronului unui club din play-off. Cine este în capul listei pentru semnătura fotbalistului care a luat Superliga pe sus

”Sunt trei oferte”. Anunţul de ultim moment al patronului unui club din play-off. Cine este în capul listei pentru semnătura fotbalistului care a luat Superliga pe sus

Superliga

Comentarii

Ermal Krasniqi (24 de ani) a ajuns în luna ianuarie la CFR Cluj, iar din momentul respectiv a luat fotbalul românesc pe sus.

Ermal Krasniqi a fost adus de Dan Petrescu la CFR Cluj după ce l-a văzut în meciurile jucate de Ballkani în grupa din Conference League.

Campioana României a plătit 200.000 de euro pentru a-l achiziţiona, iar investiţia minimă făcută a dat rezultate neaşteptat de bune.

De când a ajuns în fotbalul românesc, Krasniqi a impresionat pe cei mai mulţi dintre specialişti şi microbişti.

A jucat 14 meciuri şi a oferit cinci goluri şi o pasă decisivă pentru CFR Cluj. Ultima ispravă a fost în Cupa României. Golul său marcat contra lui FC Argeş a dus-o pe campioană în semifinalele competiţiei.

Tocmai datorită acestui randament, jucătorul kosovar a atras atenţia mai multor echipe din străinătate, iar pe numele său chiar au venit oferte concrete, susţine finanţatorul lui CFR Cluj, Nelu Varga.

Oficialii campioanei României ar dori o sumă de cinci milioane de euro în schimbul jucătorului care a luat ochii în aceste luni de început de 2023.

”Sunt trei oferte pentru Krasniqi. Sunt oferte clare, dar nu doar pentru el. Sunt şapte jucători care au oferte şi vom vedea la vară ce vom decide”, a declarat Varga, conform ProSport.

În capul listei pentru Ermal Krasniqi este Lazio, formaţie cu care CFR Cluj a jucat în play-off-ul de calificare pentru faza optimilor în Conference League.

Totodată, pe lista de achiziţii a lui Lazio se află şi alte nume, dar care costă mai mult, minim 20 de milioane de euro: Domenico Berardi (Sassuolo) şi Jesper Karlsson (AZ Alkmaar).

Alte echipe care l-ar dori pe Ermal Krasniqi ar fi Fiorentina, AC Torino şi Mallorca.

În momentul de faţă, Ermal Krasniqi este evaluat la 700.000 de euro de site-urile de specialitate.

Dar, în ciuda impresiei excelente pe care a lăsat-o în fotbalul românesc, acesta nu a fost convocat de selecţionerul Alain Giresse la meciurile naţionalei statului Kosovo cu Israel (1-1) şi Andorra (1-1).

Afla mai multe despre: cfr clujkrasniqidan petrescu 

viewscnt
Articole similare