Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu şi-a luat ”ţeapă” de la un jucător. Cum l-a prins cu minciuna: ”A zis că e bolnav şi a ajuns prin China”

Dan Petrescu şi-a luat ”ţeapă” de la un jucător. Cum l-a prins cu minciuna: ”A zis că e bolnav şi a ajuns prin China”

CFR Cluj

Comentarii

Cephas Malele (29 de ani) nu a impresionat în tricoul celor de la CFR Cluj, iar după doar şapte luni petrecute în Gruia acest a fost dat ”dispărut”.

Dan Petrescu şi-a luat ”ţeapă” de la un jucător. Cum l-a prins cu minciuna: ”A zis că e bolnav şi a ajuns prin China”

Dan Petrescu nu este mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie la CFR Cluj. Acesta a vorbit despre situaţia actuală din Gruia, dar şi despre Malele care a minţit că este bolnav şi între timp a ajuns în China. 

V-am zis. Au plecat doi jucători, unul că a vrut el. Roger a plecat, s-a lăsat contractul nostru. Malele a zis că e bolnav şi a ajuns prin China, am auzit.

Cu jucătorii ăştia doi aveam lotul complet. În continuare o să suferim, am jucat 54 de meciuri. De aceea au apărut accidentările la Camora, Deac şi Boateng”, a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Cephas Malele (29 de ani), atacantul născut în Angola cu selecţii la toate naţionalele de juniori ale Elveţiei, şi-a găsit echipă după ce nu a continuat nici la Al-Tai (cu Mirel Rădoi antrenor) şi nici la CFR Cluj, unde a fost antrenat de Dan Petrescu.

Malele a semnat cu Shanghai Shenhua din China, echipă care în sezonul precedent a terminat pe poziţia a zecea în Chinese Super League.

La CFR Cluj, a înscris 5 goluri în 28 de meciuri în acest sezon.

  • 1 milion de euro este cota de piaţă a lui Cephas Malele, potrivit site-ului de specialitate transfermartk.com. 

În sezonul 2018/2019, Cephas Malele a evoluat pentru FC Argeş şi a înscris nu mai puţin de 18 goluri în cele 31 de meciuri jucate pentru ”vulturi”. 

Dan Petrescu l-a dat ”dispărut” pe Malele

”Malele şi el, dispărut, adică accidentat. (...) Trebuie să întrebaţi clubul, nu pe mine. Întrebaţi conducătorii, nu aş vrea să vorbesc eu. Eu sunt antrenor. Eu antrenez pe cine vine la antrenament. Cei din club ar trebui să povestească ce se întâmplă. Eu nu ştiu ce se întâmplă”, spunea Dan Petrescu, după victoria din campionat cu Petrolul. 

"Da, poate am avut aşteptări mari". Curios şi el de ce nu joacă mai mult la CFR Cluj, Bogdan Ţîru a primit explicaţia: "Unul marchează, altul e în naţională" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: maleledan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare