Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bătaie generală la meciul de hochei feminin România - Bulgaria! Nici arbitrii nu au scăpat. S-au acordat 554 de minute de penalizare

VIDEO | Bătaie generală la meciul de hochei feminin România - Bulgaria! Nici arbitrii nu au scăpat. S-au acordat 554 de minute de penalizare

Hochei pe gheață

Comentarii

Jucătoarele României şi Bulgariei s-au încăierat ca niciodată, duminică, la Braşov, în timpul confruntării din Campionatul Mondial de hochei feminin, Divizia a lll-a.

La 10-2 pentru România, situaţia de pe gheaţă a degenerat, iar jucătoarele celor două formaţii s-au luat la bătaie ca într-un veritabil meci din NHL.

VIDEO: Bătaia dintre românce şi bulgăroaice

Imaginile au apărut în mediul online şi au stârnit diverse reacţii. Dacă româncele s-au folosit exclusiv de pumni, bulgăroaicele au apelat şi la crose, pentru a fi sigure că măcar lupta fizică o vor câştiga.

De furia jucătoarelor nu au scăpat nici arbitrele din Marea Britanie. Emma Sanders a fost nevoită să acorde 554 de minute de penalizare.

La cum arată ”scorul”, bulgăroaicele par să fi câştigat bătălia de pe gheaţă: 289 de minute de penalizare, faţă de cele 265 primite de românce.

Conform ”Libertatea”, jucătoare s-ar fi bătut şi la la vestiare, după meci, unde au fost arătate alte 470 de minute de penalizare.

România a terminat pe locul 4 competiţia, Bulgaria pe 5, în timp ce Grupa A din cadrul Campionatului Mondial de Hochei pe Gheaţă Senioare a fost câştigată de Hong Kong.

Afla mai multe despre: romania-bulgariabataie 

viewscnt
Articole similare