adplus-dvertising
You are here:

Hochei pe gheață

Un hocheist, umilit pe o arenă din Ungaria pentru că e născut la Miercurea Ciuc! Ce i-a făcut serviciul de pază: "Atitudine discriminatorie. M-au pus să cânt imnul"

Clubul de hochei Ferencvaros şi-a prezentat scuzele, după ce un hocheist maghiar născut la Miercurea Ciuc, Aron Reisz, nu a fost lăsat să intre ca spectator la meciul cu Gheorgheni, într-un meci din Erste Liga dipsutat la Budapesta, miercuri. Cu bilet valid de intrare, sportivul s-a simţit discriminat.

De colecţie! Ion Ţiriac a fost emoţionat atunci când şi-a revăzut, după 58 de ani, foştii colegi din echipa naţională de hochei a României | FOTO

În urmă cu 58 de ani, echipa naţională de hochei a României participa în premieră la Jocurile Olimpice de iarnă. Acea ediţie olimpică avea să fie organizată la Innsbruck, în Austria. Din echipa României a făcut parte atunci şi Ion Ţiriac, care peste ani avea să devină unul dintre cei mai importanţi jucători de tenis ai ţării, alături de Ilie Năstase. A fost singură ediţie olimpică la care Ţiriac a fost prezent în calitate de sportiv.