Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Păreau bolnavi. Nu am mai văzut o apărare aşa de slabă a CFR-ului”. Şi jucătorii de la Craiova şi-au luat doza de critici: ”Dacă intră Gâlcă, îi bate” | EXCLUSIV

”Păreau bolnavi. Nu am mai văzut o apărare aşa de slabă a CFR-ului”. Şi jucătorii de la Craiova şi-au luat doza de critici: ”Dacă intră Gâlcă, îi bate” | EXCLUSIV
Comentarii

Universitatea Craiova a fost învinsă de CFR Cluj chiar în Bănie. Oltenii nu s-au descurcat foarte bine pe teren propriu, la primul meci al lui Costel Gâlcă (52 de ani) în faţa fanilor olteni, dar antrenorul Craiovei a fost lăudat în studioul Orange Sport.

Universitatea Craiova a pierdut, pe teren propriu, contra lui CFR Cluj, scor 0-1, în ultimul meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii.

La Craiova, într-un meci echilibrat, în care clujenii au dominat lupta la centrul terenului, oaspeţii au deschis scorul în minutul 71, prin Bîrligea, jucător intrat pe teren cu trei minute mai înainte. 

Până la final elevii lui Gâlcă nu au reuşit să egaleze, iar clujenii au plecat cu trei puncte din Bănie, învingând la limită, scor 1-0.

La capătul partidei, Basarab Panduru a analizat cele întâmplate la meciul disputat în Bănie, iar rezultatul final este corect conform jocului prestat pe teren.

”În prima repriză, CFR parcă a fost puţin mai bună. În repriza a doua a avut mai multe ocazii. A meritat să câştige. E un rezultat corect. Bîrligea, la prima acţiune, bagă mingea în poartă şi, practic, aşa se termină meciul.

Asta cu jucatul bine ieri şi jucatul rău azi e ceva normal. Echipele au câştigat când s-au schimbat antrenorii aproape de fiecare dată primul meci. Schimbarea antrenorului aduce foarte rapid ceva”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Nici jucătorii de la CFR, nici cei de la Craiova nu au scăpat de critici

Bogdan Cosmescu, cel care a comentat partida dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj, a avut semne mari de întrebare cu privire la apărarea celor de la CFR şi le-a propus o soluţie oltenilor: să-l bage în teren chiar pe antrenorul Costel Gâlcă.

Fostul component al ”Generaţiei de Aur” a ajuns la 52 de ani, dar comentatorul sportiv şi analistul Orange Sport a rămas impresionat în continuare de cum arată acesta.

”Eu nu am înţeles nimic. Nu am înţeles ce a făcut Craiova. De mult timp nu am mai văzut o apărare aşa de slabă a CFR-ului. Erau de o vulnerabilitate uriaşă. Cei de la CFR păreau că sunt bolnavi. Tu nu profiţi de chestia asta. Creţu pierde foarte multe mingi.

Nu am înţeles nici schimbările făcute pe final de Gâlcă. Pe Ndong nu l-am văzut niciodată jucând acolo. Vârf sau număr 10. De ce îl scoţi pe Markovic? Nu a jucat rău.

Eu cred că Gâlcă are o soluţie. Trebuie să intre el. Dacă intră Gâlcă în minutul 46 la mijlocul terenului, cred că îi bate pe CFR Cluj. Cum poate să arate Gâlcă. Eu cred că joacă mai bine decât Mekvabishvili. Poate nu mai poţi să alergi, dar fotbalul nu poţi să-l uiţi. E mai bun decât ce are Craiova. 

Cel mai puţin dintre cei patru din faţă mi-a plăcut de Ivan. Ceilalţi parcă au mai produs ceva”, a completat Cosmescu.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a egalat-o la puncte pe Craiova, în clasamentul play-off-ului. Ambele echipe au câtre 34 de puncte, Craiova fiind pe locul 3, iar CFR pe 4.

Afla mai multe despre: cfr clujcraiovacostel galcasuperligabogdan cosmescubasarab panduru 

viewscnt
Articole similare