Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | MM Stoica şi-a făcut ultimele calcule pentru titlu: "Avem trei fise"

EXCLUSIV | MM Stoica şi-a făcut ultimele calcule pentru titlu: "Avem trei fise"

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre următoarele meciuri ale FCSB-ului, cu Farul, Universitatea Craiova şi CFR Cluj.

Oficialul de la FCSB a enumerat toate posibilităţile în care FCSB poate să devină campioană, pe acest final de play-off.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB a vorbit şi despre punctul obţinut la Sf. Gheorghe, în faţa celor de la Sepsi, la meciul care ar fi putut să o facă, în proporţie de 99.9%, campioană în Superliga.

Ultimele calcule în drumul spre titlu

Ştefan Târnovanu a contribuit la amânarea sărbătorii de titlu, prin gafa sa la golul egalizator al celor de la Sepsi, înscris de Florin Ştefan. Mihai Stoica a vorbit despre o posibilă sărbătoare chiar din etapa viitoare, în faţa campioanei sezonului trecut, Farul Constanţa, în cazul unei victorii pe Arena Naţională.

În cazul în care nu reuşesc să obţină trei puncte, există posibilitatea ca sărbătoarea să fie amânată pentru meciul direct cu Universitatea Craiova, chiar în Bănie.  O ultimă "fisă" remarcată de oficialul de la FCSB este partida de pe Arena Naţională, în faţa celor de la CFR Cluj.

"Este important punctul, pentru că dacă am fi pierdut, nu puteam să o rezolvăm dintr-un meci. Avem trei 'fise'. Nu contează ce face Craiova cu CFR. Dacă noi câştigăm sâmbătă, suntem campioni. Dacă nu câştigăm sâmbătă şi batem la Craiova, suntem campioni. Dacă nu batem nici la Craiova şi batem cu CFR, suntem campioni.

Sigur, mai există şi jocul rezultatelor. Eu cred că dacă obţinem un rezultat de egalitate suntem campioni, cu un rezultat de egalitate cu Farul suntem campioni.  Nu poate să mă sperie nimic. Înainte de cele 3 victorii la rând (n.r. ale Farului)? 13 goluri marcate în 5 meciuri şi 0 goluri marcate într-un meci.", a declarat MM Stoica, la emisiunea Sport Report.

Afla mai multe despre: fcsbmm stoicafarulcfr clujuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare