Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Dioszegi i-a stabilit preţul lui Ştefănescu: „Pe mai puţin de atât nu pleacă!” Singurul club din România care are interzis la transfer

Laszlo Dioszegi i-a stabilit preţul lui Ştefănescu: „Pe mai puţin de atât nu pleacă!” Singurul club din România care are interzis la transfer

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Laszlo Dioszegi a vorbit despre transferul lui Marius Ştefănescu, oferind detalii importante despre posibila mutare.

Pe ce sumă îl lasă Laszlo Dioszegi pe Marius Ştefănescu să plece de la Sepsi

Marius Ştefănescu este de departe omul care a cărat-o pe Sepsi în foarte multe meciuri din acest sezon. Fiind cel mai important fotbalist, jucătorul nu duce lipsă de cluburi interesate de serviciile sale. Două cluburi din Superligă şi-au anunţat în mai multe rânduri interesul: FCSB şi Rapid.

Totuşi, Laszlo Dioszegi, patronul covăsnenilor, a transmis încă o dată că nu-l va lăsa pe Ştefănescu să meargă la FCSB. În ceea ce priveşte suma de transfer, omul de afaceri vrea un milion de euro pentru Marius Ştefănescu.

„Sunt tatonări pentru Ştefănescu, să vedem ce va fi concret. În următoarele două săptămâni vom şti mai multe. Concret, n-avem nicio ofertă. Au venit mai mulţi impresari să-l vadă. Poate să se transfere şi în România, dacă vrea. La FCSB sigur nu, iar alte echipe nu cred că pot face o ofertă care să fie pe placul nostru.

Ştiţi foarte bine că 50% din sumă merge la Viitorul Cluj. Aşa că pentru noi nu rentează să-l vindem cu mai puţin de un milion de euro. O să avem o vară agitată. Pauza e mai lungă acum. De când sunt eu în fotbal, niciodată nu s-a terminat campionatul pe 18 mai. Avem mai mult timp la dispoziţie să creionăm lotul, să aducem jucători şi să ne pregătim pentru următorul campionat”, a spus Laszlo Dioszegi, potrivit gsp.ro.

Afla mai multe despre: laszlo dioszegisepsimarius stefanescu 

viewscnt
Articole similare