Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Teoria conspiraţiei înainte de FCSB - Sepsi: „Gigi Becali îl va transfera pe Ştefănescu, de asta nu joacă!”

Teoria conspiraţiei înainte de FCSB - Sepsi: „Gigi Becali îl va transfera pe Ştefănescu, de asta nu joacă!”

Rapid

Comentarii

FCSB va primi vizita celor de la Sepsi, duminică, de la 21:00, în Superliga României.

Teoria conspiraţiei lansată de Angelescu înainte de duelul dintre FCSB şi Sepsi

Victor Angelescu, acţionarul Rapidului, a lansat o serie de acuzaţii grave la adresa celor de la FCSB şi a lui Marius Ştefănescu. Fotbalistul celor de la Sepsi a luat cartonaş galben pe finalul meciului cu Petrolul din etapa precedentă, motiv pentru care va fi suspendat împotriva celor de la FCSB.

Oficialul giuleştean este convins că situaţia nu este una întâmplătoare şi se aşteaptă ca Gigi Becali să-l transfere pe Ştefănescu la FCSB pentru aceste jocuri de culise.

„Sper să mă îndoiesc, dar e clar că va câştiga FCSB. Au câştigat ultimele 6 meciuri, i-au bătut cam peste tot, iar faptul că cel mai bun jucător al lor ia galben în minutul 94, după ce dă gol în minutul 92, e o coincidenţă prea mare pentru mine.

Mă refer la Ştefănescu, da. Dai gol în minutul 92, iar în 94 iei galben, ştiind cu cine urmează să joci şi că în următorul meci o să fii suspendat.

Ştefănescu nu joacă de 3 meciuri cu ei, e ba răcit, ba suspendat. Eu, sincer, mă aştept - şi dacă au făcut asta, îi felicit - ca de la vară Ştefănescu să treacă la FCSB. Sincer, mai clar...

Să fie o coincidenţă? Nu cred în coincidenţe de genul ăsta. A luat galben în 94, când erau deja calificaţi în play-off, un galben stupid, e cel mai bun jucător al lor. Dacă aş spune că este o prostie imensă înseamnă că a făcut-o de vreo 3 ori, că el nu prea joacă cu FCSB. Probabil transferul e deja făcut”, a declarat Angelescu la PrimaSport.

Afla mai multe despre: victor angelescufcsbrapid 

viewscnt
Articole similare