Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa pe care Gigi Becali o vrea pe locul doi în Superliga României: „FCSB campioană, iar apoi ei!”

Echipa pe care Gigi Becali o vrea pe locul doi în Superliga României: „FCSB campioană, iar apoi ei!”

FCSB

Comentarii

FCSB este la un pas de a fi campioana României, având nevoie de un singur punct împotriva celor de la Farul.

Pe cine vrea Gigi Becali pe locul doi în Superligă, imediat după FCSB

FCSB va primi vizita celor de la Farul, sâmbătă, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1. Meciul ar putea însemna câştigarea titlului pentru bucureşteni, iar Gigi Becali a prefaţat întâlnirea. Patronul de la FCSB este sigur că echipa sa poate obţine măcar un rezultat de egalitate şi a spus că îşi doreşte ca „marinarii” lui Gică Hagi să termine pe locul 2 acest sezon.

„Este prima dată când se întâmplă să fiu campion înainte de Paşte. În mod normal, cu o echipă pe care ai bătut-o la ea acasă, n-ai cum să nu iei un punct la tine.

Motivaţia este să devii campion. Trebuie să zburzi pe teren, să zbori. Eu aşa am zis. Aş vrea să vină Farul pe locul doi. Şi locul 3 am zis să vină Clujul, care să prindă de pe locul 7, din play-out.

U Cluj să câştige barajul sau cine o fi. Florinel Coman are o leziune minoră. Nu ştiu dacă va juca mâine, nu cred. Coman vrea să câştige toate meciurile. Mi-a spus că vrea să devină golgheter şi să câştige toate meciurile, ca şi campionii. 

Eu garantez celorlalte echipe că va fi o luptă dreaptă dacă vom fi campioni. Dacă intră doi copii cu Craiova, vor intra şi cu CFR Cluj. Cu Rapid, nu. Va fi cea mai super selectă echipă. În Giuleşti e ambiţia suporterilor”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbfarul 

viewscnt
Articole similare