Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City se trezeşte! "Cetăţenii" nu au avut milă de Brighton şi au înscris 4 goluri pe Amex

Manchester City se trezeşte! "Cetăţenii" nu au avut milă de Brighton şi au înscris 4 goluri pe Amex

Premier League

Comentarii

Manchester City a învins joi seara, în deplasare, scor 4-0, formaţia Brighton, în ultimul meci al etapei a 34-a din Premier League.

"Cetăţenii" lui Guardiola nu au avut probleme la Brighton, acolo unde au condus cu 3-0 la pauză, după reuşitele semnate de Kevin de Bruyne (min. 17) şi Phil Foden (min. 26 şi 34). Julian Alvarez a înschis tabela în minutul 62 şi Manchester City s-a impus cu 4-0.

De Bruyne şi Foden au strălucit în sudul Angliei

Manchester City este pe locul secund în campionat, cu 76 de puncte, la un singur punct de lider, Arsenal Londra. City are însă un meci mai puţin atât faţă de „tunari”, cât şi de echipa de pe locul 3, FC Liverpool (74 de puncte). În următoarea etapă, Manchester City joacă pe terenul lui Nottingham Forest, echipă aflată într-o luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Arsenal are o deplasare scurtă, pentru derby-ul nordului Londrei, cu rivala Tottenham, în timp ce Liverpool se deplasează la Londra, pentru duelul cu West Ham United. Ultima echipă din "top 4", Aston Villa, o găzduieşte pe Chelsea şi speră să-şi menţină distanţa de principala urmăritoare pentru ultimul loc de UEFA Champions League, Tottenham.

Afla mai multe despre: manchester citybrightonarsenalliverpoolpremier league 

viewscnt
Articole similare