You are here:

Rafael Nadal ştie când se va retrage din tenis. În ce moment va pune legendarul spaniol capăt carierei

Rafael Nadal ştie când se va retrage din tenis. În ce moment va pune legendarul spaniol capăt carierei

Tenis

Comentarii

Rafael Nadal (37 de ani) îşi doreşte să poată juca suficient de mult timp astfel încât fiul său să îşi amintească de el pe teren.

Nadal, despre momentul când se va retrage din tenis: ”Va fi ideal pentru mine”

Rafael Nadal a precizat că i-ar plăcea să continue să joace suficient de mult timp astfel încât fiul său să îşi amintească de el pe teren. Campionul de 22 de ori la Grand Slamuri recunoaşte însă că timpul nu este de partea sa, relatează Reuters.

Spaniolul în vârstă de 37 de ani, care a declarat că se aşteaptă să se retragă după sezonul 2024, a revenit în competiţii la Brisbane, în ianuarie, după aproape un an de absenţă din cauza unei accidentări la şold.

El a fost apoi absent pentru încă o perioadă din cauza unei probleme la coapsă şi, deşi a revenit săptămâna trecută la Barcelona, el afirmă că este departe de a fi în formă maximă şi nu ştie dacă va juca la Roland Garros, luna viitoare.

Rafael Nadal l-a învins joi pe Darwin Blanch cu 6-1, 6-0 în primul tur al Madrid Open, sub privirile soţiei sale şi ale fiului lor de un an, Rafael Jr.

"Ei bine, mi-ar plăcea să joc un pic mai mult timp şi să-i ofer o amintire cu mine jucând tenis", a declarat Nadal despre faptul că joacă în faţa fiului său.

"Acesta va fi lucrul ideal pentru mine, pentru soţia mea şi pentru familia mea. Probabil că nu voi reuşi să fac acest lucru să se întâmple. Dar cel puţin sunt fericit că am avut în jurul meu o echipă grozavă şi o familie şi prieteni pe parcursul întregii mele vieţi, care m-au ajutat în toate modurile pentru a fi fericit."

Rafael Nadal, de cinci ori campion la Madrid, urmează să îl înfrunte sâmbătă, 27 aprilie, pe australianul Alex de Minaur, cap de serie numărul 10.

Afla mai multe despre: tenisrafael nadalgrand slam 

viewscnt
Articole similare