Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nadia Comăneci a strălucit la Premiile Laureus. Djokovic şi Bellingham, selfie-uri cu legenda gimnasticii

Nadia Comăneci a strălucit la Premiile Laureus. Djokovic şi Bellingham, selfie-uri cu legenda gimnasticiigalerie foto

Sporturi

Comentarii

Nadia Comăneci a fost prezentă la Gala Premiilor Laureus, unde a strălucit pe covorul roşu.

Fosta mare gimnastă a primit o invitaţie specială şi a profitat de moment, discutând şi făcând poze cu Novak Djokovic, ales sportivul anului în cadrul Galei, şi cu Jude Bellingham, starul lui Real Madrid.

Djokovic, sportivul anului

Tenismenul sârb Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP, a fost ales sportivul anului în cadrul celei de-a 25-a ceremonii a Premiilor Laureus, Oscarurile pentru sport, desfăşurată luni seara la Galeria de cristal a Palatului Cibeles din Madrid, informează AFP.

Djokovic a reuşit un sezon 2023 spectaculos, în cursul căruia a ajuns la 24 de titluri de Mare Şlem, după victoriile de la Australian Open, Roland Garros şi US Open.

El a cucerit pentru a cincea oară în cariera sa Premiul Laureus rezervat celui mai bun sportiv al planetei, pe care l-a mai primit în 2012, 2015, 2016 şi 2019.

La feminin, premiul rezervat celei mai bune sportive a revenit jucătoarei spaniole de fotbal Aitana Bonmati, câştigătoarea Balonului de Aur în 2023.

Bonmati a fost recompensată cu această distincţie după un sezon istoric, în care a cucerit toate trofeele colective şi individuale, cu FC Barcelona şi selecţionata Spaniei.

Fotbalistul englez Jude Bellingham, jucătorul echipei Real Madrid şi câştigătorul trofeului Golden Boy, a primit la rândul său premiul rezervat revelaţiei mondiale a anului, după debutul excepţional în tricoul clubului madrilen, la doar 20 de ani.

Selecţionata feminină de fotbal a Spaniei, care a cucerit două trofee majore într-un interval de doar şase luni, Cupa Mondială şi Liga Naţiunilor, a fost desemnată echipa anului.

Gimnasta americană Simone Biles a primit la rândul ei premiul Laureus rezervat "revenirii anului", în timp ce tenismanul spaniol Rafael Nadal a fost recompensat pentru fundaţia sa şi pentru proiectele educaţionale derulate în India şi Spania.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: nadia comaneci 

viewscnt
Articole similare