Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rafael Nadal, în aceeaşi echipă cu Carlos Alcaraz. La ce turneu va avea loc momentul istoric în tenis

Rafael Nadal, în aceeaşi echipă cu Carlos Alcaraz. La ce turneu va avea loc momentul istoric în tenis

Tenis

Comentarii

Rafael Nadal (37 de ani) va participa la Laver Cup. Tenismanul spaniol va face echipă cu compatriotul său Carlos Alcaraz (20 de ani).

Nadal va juca pentru Laver Cup

Rafael Nadal va face parte din echipa Europei pentru Laver Cup, care va avea loc între 20 şi 22 septembrie la Berlin, au anunţat, luni, 22 aprilie, organizatorii.

"Nadal se alătură compatriotului său spaniol şi numărul 3 mondial Carlos Alcaraz, numărului 4 Daniil Medvedev şi numărului 5 Alexander Zverev în echipa Europei, care va încerca să recucerească Laver Cup sub conducerea căpitanului Bjorn Borg", au anunţat organizatorii într-un comunicat de presă.

"Rafa" spune că este "foarte fericit" să participe pentru a patra oară la această competiţie, iniţiată de Federer în 2017 şi care opune o echipă de jucători europeni unei echipe de jucători americani condusă de John McEnroe.

"În acest stadiu al carierei mele, vreau cu adevărat să profit la maximum de fiecare oportunitate care mi se iveşte în cale", a adăugat câştigătorul a 22 de titluri de Grand Slam în comunicat.

La revenirea după o absenţă de peste trei luni, cauzată în principal de dureri abdominale, maiorescianul, care va împlini 38 de ani pe 3 iunie, a pierdut săptămâna trecută în turul al doilea la Barcelona, un turneu pe care l-a câştigat de 12 ori.

Afla mai multe despre: rafael nadattenislaver cupcarlos alcaraz 

viewscnt
Articole similare