You are here:

OFICIAL | Nadal a confirmat. Anunţul pe care fanii legendarului jucător spaniol îl aşteptau

OFICIAL | Nadal a confirmat. Anunţul pe care fanii legendarului jucător spaniol îl aşteptau

Tenis

Comentarii

Rafael Nadal (37 de ani) a confirmat faptul că va participa la turneul de tenis de la Barcelona, ce se desfăşoară la mijlocul lunii aprilie.

A venit şi confirmarea. Nadal va participa la turneul de la Barcelona

Rafael Nadal a confirmat luni, 15 aprilie, că va participa la turneul de la Barcelona, unul ce are loc în perioada 13-21 aprilie.

"Mâine (n.r. marţi), voi fi acolo", a declarat legendarul jucător spaniol, într-o conferinţă de presă. 

Rafael Nadal îl va înfrunta în primul tur pe italianul Flavio Cobolli, aflat pe locul 62 în clasament.

Spaniolul, care s-a antrenat luni, va participa marţi la primul său meci de la ultimul sa apariţie oficială pe terenul de tenis, una care a avut loc în sferturile de finală ale turneului de la Brisbane, scor 5-7, 7-6 (6), 6-3 cu Jordan Thompson, în luna ianuarie.

Nadal şi prima sa victorie după un an de absenţă

Tot la Brisbane, după o absenţă de aproape un an, Nadal s-a impus în faţa austriacului Dominic Thiem, scor 7-5, 6-1. Meciul a durat o oră şi 29 de minute.

"Este o zi foarte importantă pentru mine. A trebuit să lupt din greu pentru a reveni şi a juca în faţa acestui public incredibil. Sunt mândru de ceea ce eu şi echipa mea am reuşit să facem anul trecut (...) Am avut emoţii înainte de meci, dar lucrurile au mers bine şi sunt fericit", afirma Nadal, la momentul respectiv.

Afla mai multe despre: tenisrafael nadalbarcelona open 

viewscnt
Articole similare