Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabio Cannavaro se întoarce. Fostul "Balon de Aur" preia o echipă de primă ligă

Fabio Cannavaro se întoarce. Fostul "Balon de Aur" preia o echipă de primă ligă
Comentarii

Fostul mare jucător Fabio Cannavaro va fi antrenorul echipei Udinese, a anunţat presa din Italia, urmând să stea pe banca tehnică la ultimele cinci meciuri din acest sezon, după înfrângerea de sâmbătă în faţa lui Hellas Verona.

După demiterea lui Andrea Sottil, la începutul sezonului, presa anunţă că a venit rândul actualului antrenor Gabrielle Cioffi de a fi demis de pe banca tehnică a grupării din Friuli, următoarele cinci meciuri fiind decisive pentru supravieţuirea echipei în Serie A.

Potrivit presei locale, Cannavaro va sosi în cursul zilei de luni la Udine pentru a semna noul contract. Ultima experienţă a lui Cannavaro ca antrenor datează de la Benevento, echipă din Serie B, cu care şi-a încheiat angajamentul în februarie 2023.

Fostul jucător al lui Real Madrid, campion mondial în 2006 şi câştigător al "Balonului de Aur" în acelaşi an, a ajuns la Benevento în septembrie 2022, în etapa a şaptea, pentru a încerca să redreseze situaţia echipei care suferise 13 înfrângeri. Dar după alte şapte înfrângeri şi doar trei victorii, el a fost dat afară.

Conform presei, Cannavaro va debuta joi cu AS Roma, antrenată de Daniele De Rossi, fostul său coleg din naţionala Italiei.

Udinese ocupă locul 17 în Serie A, cu 28 de puncte, pe aceeaşi poziţie cu Frosinone, echipă candidată şi ea la retrogradarea în Serie B.

Afla mai multe despre: cannavaro 

viewscnt
Articole similare