Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie, după remiza de pe ”Arc”: ”Un meci al fricii. Dinamo a jucat mai bine decât Voluntari, dar era să o comită iar” | EXCLUSIV

Prima reacţie, după remiza de pe ”Arc”: ”Un meci al fricii. Dinamo a jucat mai bine decât Voluntari, dar era să o comită iar” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dinamo şi FC Voluntari au încheiat la egalitate meciul disputat pe stadionul ”Arcul de Triumf”, iar concluziile partidei au fost trase de experţii Orange Sport, Andrei Vochin şi Cristi Pulhac. Acest punct nu este de mare pentru Dinamo, care ar fi avut nevoie ca de aer de o victorie.

Dinamo a remizat, pe teren propriu, cu FC Voluntari, scor 1-1, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Superligii României.

Au marcat Gnahore ’35 pentru gazde şi Cascini ’37 pentru oaspeţi.

Concluziile egalului dintre Dinamo şi Voluntari: ”Un meci în care ambele echipe s-au speriat una de alta”

La finalul meciului de pe ”Arcul de Triumf”, Andrei Vochin a analizat cele întâmplate pe micuţul stadion bucureştean şi a precizat cine ar fi meritat mai mult victoria.

”A fost un meci al fricii, un meci în care ambele echipe s-au speriat una de alta, ambele au fost tremurânde, au jucat cu foarte mulţi jucători defensivi, cu câte trei fundaşi centrali. Culmea, ambele echipei iau gol din zona centrală, neapărată de fundaşi sau mijlocaşi.

Miza a fost extraordinar de mare şi le-a tremurat piciorul la aproape fiecare pasă. Nu au fost ocazii multe de gol. În final de meci, Dinamo era să o comită iar. A fost o ocazie în minutul 90+5, chiar la ultima fază.

Au fost câteva decizii ale antrenorilor pe care îmi e greu să le înţeleg, mai ales la Voluntari. Era echipa care îşi putea permite să rişte mai mult. Dinamo a jucat mai bine decât Voluntari. După ocazii, Voluntari ar fi meritat să câştige, dar după ce s-a întâmplat în interiorul meciului, Dinamo.

Mi s-a părut că această frică a lui Florin Pârvu a fost prea mare şi nejustificată. Putea să obţină mult mai mult din meciul ăsta”, a declarat Vochin, la Orange Sport.

De asemenea, Cristi Pulhac, fostul jucător al lui Dinamo, şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la evoluţia echipei lui Zeljko Kopic.

”Mi-a plăcut Dinamo ca determinare, mi-au plăcut jucătorii pentru că chiar au vrut, dar calitatea nu a fost de partea lor. Mă aşteptam ca Voluntari să se închidă şi să ciupească un rezultat de egalitate. 

Dar nu am înţeles de ce în a doua repriză nu schimbi ceva ca să poţi să îi desfaci. Dinamo a început foarte bine meciul, dar păcat că au primit gol imediat după ce au marcat”, a completat Pulhac.

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe loc direct retrogradabil, poziţia a noua în play-out, cu 21 de puncte. FC Voluntari rămâne pe locul 6 în play-out, cu 23 de puncte.

Afla mai multe despre: dinamovoluntaridinamo voluntarisuperliga 

viewscnt
Articole similare