Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce au făcut jucătorii FCSB-ului după meciul cu Sepsi. Elias Charalambous şi staff-ul său, uimiţi: ”Ne-au cerut”

Ce au făcut jucătorii FCSB-ului după meciul cu Sepsi. Elias Charalambous şi staff-ul său, uimiţi: ”Ne-au cerut”

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous (43 de ani), a avut numai cuvinte de apreciere pentru jucătorii săi, după ce au decis aceştia la finalul meciului cu Sepsi.

FCSB va juca în compania celor de la Farul Constanţa, sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a şaptea din play-off-ul Superligii României.

Charalambous a dezvăluit ce au făcut jucătorii FCSB-ului după remiza cu Sepsi

În conferinţa de presă premergătoare partidei, Elias Charalambous a prefaţat duelul ce va avea loc pe Arena Naţională. Un singur punct le este suficient roş-albaştrilor pentru a-şi îndeplini obiectivul.

Iar pentru acest lucru, jucătorii lui Charalambous au luat o decizie după meciul cu Sepsi care i-a surprins pe oamenii din staff-ul echipei.

FCSB a remizat cu Sepsi la Sfântu Gheorghe, scor 2-2, iar antrenorul roş-albaştrilor a dezvăluit că fotbaliştii săi s-au dus direct în cantonament pentru a se recupera şi a pregăti meciul cu Farul. Elias Charalambous a apreciat acest lucru.

”Eforturile lor doar noi le ştim. După partida cu Sepsi nu au vrut să meargă acasă. Pentru că avem meci sâmbătă şi ne-au cerut să stea în cantonament şi nu şi-au văzut încă familiile. Sunt veniţi aici direct de la meciul cu Sepsi, nu şi-au văzut familiile. 

Au ales să stea aici pentru că au vrut să se recupereze să fie pregătiţi pentru această partidă. Deci lucrurile astea pentru cei de afară nu contează. Dar noi le ştim, eforturile de a câştiga acest campionat, fac multe lucruri ştiute doar de noi. 

De la începutul play-off-ului au arătat caracter, un efort extraordinar pe teren şi am doar cuvinte bune pentru şi despre ei”, a declarat Charalambous, în conferinţa premergătoare meciului cu Farul.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalambousfcsb farulsepsi fcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare