Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia lui Thomas Tuchel, după ce fanii au cerut ca el să rămână la Bayern Munchen. Anunţul antrenorului german

Decizia lui Thomas Tuchel, după ce fanii au cerut ca el să rămână la Bayern Munchen. Anunţul antrenorului german

Bayern Munchen

Comentarii

Thomas Tuchel (50 de ani) a precizat că nu se va lăsa influenţat de o petiţie în care fanii cer ca el să rămână la Bayern Munchen.

Fanii i-au cerut să rămână, iar Tuchel s-a decis

Tehnicianul echipei Bayern Munchen, Thomas Tuchel, a declarat că nu se va lăsa "influenţat" de o petiţie în care fanii cer ca el să rămână la club, relatează bbc.com.

Petiţia prin care se cere ca tehnicianul în vârstă de 50 de ani să rămână pe Allianz Arena a fost semnată de peste 12.000 de suporteri.

Bayern a anunţat în luna februarie că Tuchel va părăsi clubul la finalul sezonului, cu un an înainte de expirarea contractului său.

"Chiar dacă acest subiect este bun pentru mine atunci când ei (fanii) îţi doresc să rămâi, nu este un lucru care să fie o prioritate", a declarat Tuchel. "Nu este permis să fie o prioritate. În următoarele 11 zile este vorba doar de fotbal, nimic altceva. Fie că este plăcut sau neplăcut, nu mă las influenţat de asta".

Ralf Rangnick, fostul antrenor interimar al echipei Manchester United, a discutat cu Bayern pentru a-l înlocui pe Tuchel în această vară.

Thomas Tuchel a adăugat că este responsabilitatea clubului să îi stabilească succesorul şi că şi-a pus căştile pe "modul de anulare a zgomotului" pentru a ignora speculaţiile.

Afla mai multe despre: bayern munchenthomas tuchelbundesliga 

viewscnt
Articole similare