Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variante surpriză pentru postul de antrenor al lui Bayern Munchen! Cine poate prelua banca bavarezilor

Variante surpriză pentru postul de antrenor al lui Bayern Munchen! Cine poate prelua banca bavarezilor

Bundesliga

Comentarii

Ralf Ragnick sau Lucien Favre sunt doriţi ca noi antrenor la Bayern Munchen, în locul lui Tomas Tuchel, scrie prea din Germania.

Kicker relatează despre căutarea unui nou antrenor la Bayern Munchen, care caută în prezent un succesor pentru Thomas Tuchel, a cărui plecare la finalul sezonului a fost confirmată.

Publicaţia îl menţionează pe Lucien Favre ca fiind unul dintre antrenorii vizaţi. Elveţianul în vârstă de 66 de ani a rămas fără un loc de muncă de când a părăsit Nice, în ianuarie 2023. Unai Emery (Aston Villa) ar fi, de asemenea, pe lista scurtă, la fel ca şi Ralf Rangnick (Austria).

Ce a declarat Thomas Tuchel după meciul cu Arsenal

"Am arătat o superbă performanţă a echipei. Suntem toţi foarte bucuroşi. Sunt fericit pentru staff-ul meu, pentru club, pentru echipă. Este extraordinar să câştigi în faţa unei echipe cum este Arsenal.

Prima repriză a fost o partidă de şah, nimeni nu voia să-şi sacrifice o piesă sau să deschidă scorul. Dacă facem diferenţa în privinţa experienţei, aceea este în a doua repriză. În privinţa următorului adversar, Real Madrid, nu cred că suntem favoriţi.

Suntem mândri că suntem în semifinale. Noi vom face totul pentru a ne califica, pentru a încheia sezonul pe Wembley", 

Bayern Munchen s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins-o pe Arsenal cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe teren propriu, în manşa secundă a sferturilor de finală.

 

Afla mai multe despre: bayern munchenbundesligatuchel 

viewscnt
Articole similare