Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”S-au înmulţit greşelile lui”. Conducerea Rapidului l-a luat la ochi pe Horaţiu Moldovan: ”Adi Mutu va lua măsuri”

”S-au înmulţit greşelile lui”. Conducerea Rapidului l-a luat la ochi pe Horaţiu Moldovan: ”Adi Mutu va lua măsuri”

Rapid

Comentarii

Horaţiu Moldovan (25 de ani) a început să o comită din ce în ce mai des în ultima perioadă, iar conducerea clubului Rapid l-a luat la ochi şi a anunţat că antrenorul Adi Mutu va lua măsuri în ceea ce-l priveşte pe portar.

Considerat de multe ori un înger păzitor, Horaţiu Moldovan a comis erori grave în ultimele meciuri.

Cea mai recentă ”ispravă” este cea din meciul cu Sepsi, pe care Rapid l-a pierdut fără drept de apel (0-2).

În urma acestui joc, preşedintele clubului giuleştean, Daniel Niculae, a avut un mesaj categoric pentru Horaţiu Moldovan.

Acesta a precizat că locul său de titular între buturi nu este bătut în cuie, iar Adi Mutu va lua măsuri chiar de la meciul următor.

O altă gafă recentă comisă de Moldovan a avut loc la meciul cu Farul, din finalul sezonului regular, la golul încasat de la Mazilu.

”S-au înmulţit greşelile lui”. Conducerea Rapidului l-a luat la ochi pe Horaţiu Moldovan: ”Adi Mutu va lua măsuri”

”Nu cred că trebuie să avem o reacţie per ansamblu faţă de meciul de aseară. Echipa a arătat că poate juca un fotbal spectacolos şi domina orice echipă din campionatul nostru.

Putem şi pierde foarte, foarte uşor. Cred că sunt anumite meciuri în care lipsa concentrării ne face să avem nişte evoluţii foarte slabe.

Când câştigi un meci, două, trei, te baţi la câştigarea campionatului. Când nu mai ai una sau două evoluţii aşa bune şi rezultatele nu mai sunt pe măsură, atunci nu putem, e maximum ce-am putut face. Nu, trebuie să fim echilibraţi, să găsim cauzele şi să le remediem pe viitor.

Poate au intrat şi cu gândul că jucăm cu echipa care se află pe locul şase în play-off şi doar dacă intrăm pe teren ne asigură câştigarea celor trei puncte.

Noi de-a lungul istoriei am demonstrat că putem pierde cu echipele mai slab cotate, dar nu e cazul lui Sepsi. Toate echipele pot câştiga împotriva oricui.

O să vorbesc şi eu cu Horaţiu Moldovan. Pot fi mai multe. Nu neapărat presiunea. S-au înmulţit greşelile lui în ultimele meciuri, dar au fost multe meciuri în care a fost îngerul păzitor al porţii Rapidului. Nimeni nu e bătut în cuie ca titular şi oricine poate intra.

Sigur vor fi foarte multe schimbări la meciul cu Craiova. Sunt convins că Adi va lua măsuri după acest meci. E foarte importantă reacţia după acest meci. Putem pierde meciuri, să ratăm ocazii, dar nu accept să n-avem atitudine”, a declarat Niculae, conform Fanatik.

În etapa următoare, Rapid se va deplasa pe terenul celor de la Universitatea Craiova, duminică, 16 aprilie, de la ora 21:00.

Afla mai multe despre: rapidhoratiu moldovandaniel niculae 

viewscnt
Articole similare