Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Niculae a răbufnit după decizia lui Feşnic din meciul cu Mioveni: "De asta nu am câştigat acest meci. A fost clar ca lumina zilei"

Daniel Niculae a răbufnit după decizia lui Feşnic din meciul cu Mioveni: "De asta nu am câştigat acest meci. A fost clar ca lumina zilei"

Rapid

Comentarii

Preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, a contestat decizia arbitrului Feşnic de a repeta lovitura de la 11 metri din care Dugandzic marcase iniţial, în finalul partidei cu CS Mioveni. Ulterior, atacantul giuleştenilor a ratat din penalty, iar meciul s-a încheiat cu o remiză albă.

"Dacă ar fi să luăm toate penalty-urile, nu s-ar marca din niciunul. Nu putem să fim mai catolici decât Papa. A mai fost un penalty la Ioniţă, clar ca lumina zilei. Am pierdut două puncte, meritam victoria. A fost o primă repriză mai echilibrată, a doua ne-a aparţinut. Trebuie să ne concentrăm pe meciul următor.

Dacă am fi reuşit să câştigăm acum, am fi trecut mai uşor peste înfrângerea din etapa trecută. Trebuie să rămânem modeşti. Avem nevoie de o victorie împotriva Chindiei. Aşteptăm fanii să vină să ne susţină. Avem nevoie de ei.

Nu contează numele arbitrului, Rapid nu doreşte să caute alibiuri. Sunt şi ei oameni şi vor fi şi ei apăsaţi. Azi (n.r. vineri) a fost o lovitură de la 11 metri la Ioniţă. Azi (n.r. vineri) nu am câştigat pentru că s-a dorit repetarea penalty-ului la Marko Dugandzic” , a declarat Daniel Niculae.

CS Mioveni - Rapid 0-0

Rapid a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 0-0, cu CS Mioveni, într-un meci din etapa a 26-a a Superligii.

Dugandzic a ratat un penalty în minutul 86. Atacantul giuleştenilor marcase iniţial, însă centralul Feşnic a decis repetarea loviturii de la 11 metri.

  • CS Mioveni: Greab – Sno (Rădescu ’74), Garutti, Scarlatache, Marquinhos Pedroso – Panait (Lepistu ’46), Lixandru – Antal (Carnat ’46), Benchaib (Mboumbouni ’86), Diallo – B. Rusu (Krasniqi ’73). Antrenor: Nicolae Dică
  • Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, Iacob, Junior Morais – Pănoiu, Al. Albu, Kait (Costache ’39) – Emmers (Bamgboye ’78), Dugandzic (Luckassen ’89), Al. Ioniţă. Antrenor: Adrian Mutu

FC Rapid ocupă locul patru în clasament, cu 46 de puncte, în timp ce Mioveni este pe ultimul loc, cu 18 puncte. Lider este Farul Constanţa, care are 52 de puncte.

Afla mai multe despre: daniel niculae 

viewscnt
Articole similare