Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi are pregătit un înlocuitor pentru Adrian Mazilu. ”M-a uimit acest băiat!”. Tatăl său a jucat în Superligă

Gică Hagi are pregătit un înlocuitor pentru Adrian Mazilu. ”M-a uimit acest băiat!”. Tatăl său a jucat în Superligă

Fotbal

Comentarii

Fostul mare atacant al naţionalei României Viorel Moldovan (50 de ani) a declarat că Gică Hagi (58 de ani) are pregătit, deja, un înlocuitor pentru ”bijuteria”Adrian Mazilu (17 ani). Un fotbalist cel puţin la fel de talentat precum noua senzaţie a fotbalului românesc.

Adrian Mazilu a impresionat în acest sezon de Superligă prin evoluţiile sale, iar tot mai multe formaţii se interesează de fotbalistul care nu a împlinit nici 18 ani.

Gică Hagi la descoperit pe ”noul Adrian Mazilu?”

Cu toate acestea, Viorel Moldovan este sigur că Farul va avea numai de câştigat dacă va decide să-l vândă, pentru care are în Academie un fotbalist extrem de talentat, gata să-l înlocuiască oricând pe Mazilu.

Este vorba de Iustin Doicaru, în vârstă de doar 16 ani. Fotbalistul arată o maturitate în joc care l-a impresionat profunt pe Viorel Moldovan, unul dintre cei mai mari atacanţi din istoria fotbalului românesc.

”(n.r. - ce tânăr jucător l-a impresionat recent) Atacantul Iustin Doicaru, de la Farul. Nu ştiu ce face Hagi, dar îi găseşte. M-a uimit acest băiat, prin versatilitatea de care dă dovadă la vârsta asta. Poate juca atacant central, şi o face bine, cu spatele la poartă, caută contactul cu adversarul. Nu-i este frică, ştie să pivoteze şi să întoarcă cu fundaşul în spate, nu pierde mingea. Scoate faulturi, dezvoltă jocul, leagă echipa de el. Chiar mi-a lăsat o impresie excelentă, atât ca 9 clasic, cât şi ca jucător de bandă.

Cu Mexic a fost trecut în dreapta, pe picior invers, el fiind stângaci, şi a făcut un joc extraordinar. E un jucător puternic. Nu renunţă nicio clipă. Am văzut o atitudine senzaţională la el. Are reacţie bună imediat după pierderea mingii, declanşează presingul de recuperare. E greu de anihilat de fundaşi. Are un fizic foarte bun.

Are nişte calităţi fizice, tehnice şi tactice excelente pentru 16 ani. O să-l vedem în scurt timp în Superligă. Gică Hagi o să vândă pe cineva din atac şi-o să-i facă loc. Poate să plece Mazilu şi vine Doicaru, un stângaci interesant, puternic. Mi-a lăsat impresia că are multă experienţă.

Nouarii îi văd din avion. Doicaru este foarte talentat, care atacă profunzimea ca un atacant de rasă, la fel ca Mazilu. Asta li se cere la Farul. Un lucru pe care nu prea îl vezi la atacanţi cu experienţă din fotbalul românesc”, a declarat Viorel Moldovan într-un interviu acordat pentru gsp.ro.

Cine este Iustin Doicaru?

Iustin Doicaru este fiul fostului atacant Radu Doicaru, cel care a evoluat, printre altele, la Farul Constanţa, Callatis Mangalia sau Ceahlăul Piatra Neamţ.

Radu Doicaru a adunat 87 de partide şi 12 goluri în Superligă: 51 de partide pentru Ceahlăul (10 goluri) şi 26 pentru Farul (2 goluri)

Se pare că fiul său, Iustin i-a moştenit talentul şi este gata să ajungă la un nivel mai înalt decât a făcut-o tatăl său.

Tânărul fotbalist a marcat sute de goluri la echipele de copii şi juniori ale Academiei Gheorghe Hagi şi este internaţional U16 al României.

Afla mai multe despre: iustin doicaruadrian mazilu 

viewscnt
Articole similare