Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce îl diferenţiază pe Hagi de alţi antrenori. Coman, marcat: ”Te făcea să te vezi Maradona. Faci lucruri pe care nu credeai că poţi să le faci” | EXCLUSIV

Ce îl diferenţiază pe Hagi de alţi antrenori. Coman, marcat: ”Te făcea să te vezi Maradona. Faci lucruri pe care nu credeai că poţi să le faci” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat pentru Orange Sport, Florinel Coman (25 de ani) a făcut o serie de dezvăluiri despre perioada petrecută la Viitorul Constanţa, sub comanda lui Gică Hagi (58 de ani). ”Mbappe de România” a dezvăluit că simţea că primea cea mai multă încredere atunci când se afla la Ovidiu.

Florinel Coman este şi în acest moment cel mai scump jucător achiziţionat de orice echipă din Superligă, datorită sumei de transfer de trei milioane de euro plătită de Gigi Becali în 2017.

Fotbalistul, care pe atunci de abia împlinise 19 ani, fusese parte din echipa Viitorului care reuşise să câştige surprinzător titlul, devenind prioritatea numărul unu a FCSB datorită prestaţiilor de la Ovidiu.

”Aveam şedinţe cu domnul Hagi şi te făcea să te vezi Maradona”

În perioada petrecută la Bucureşti, ”Mbappe de România” nu a reuşit să fie atât de constant pe cât şi-ar fi dorit, deşi se află la momentul actual într-o revenire de formă.

Acest aspect poate avea de a face şi cu schimbările constante de pe banca tehnică a vicecampioanei, care nu permit jucătorilor foarte multă stabilitate şi linişte.

Într-un interviu pentru Orange Sport, Florinel Coman a recunoscut că perioada în care se simţea cel mai încrezător şi în care simţea, de fapt, că primeşte cea mai multă încredere din partea antrenorului a avut loc la Ovidiu.

Starul vicecampioanei a dezvăluit că Gică Hagi reuşea să le ofere jucătorilor încrederea că ar putea face orice pe teren, încredere care i-a şi purtat către titlu în 2017 şi, posibil, în 2023.

Ce îl diferenţiază pe ”Rege” de alţi antrenori

”(n.r. când ai simţit că ai primit cea mai multă încredere?) La Farul, prima dată când am luat campionatul. Aveam şedinţe cu domnul Hagi şi te făcea să te vezi Maradona. 

Erai cel mai bun când intrai, înainte de meci spuneai că <<nu am cum să nu joc bine, să nu fac ce mi-a spus dânsul>>. Aşa mare încredere îţi dă şi se vede asta şi la echipa dânsului, cum joacă cei tineri mai ales.

Dacă stai cu campioni şi asculţi mesajele pe care ţi le dau, e clar că poţi recepţiona şi poţi să faci altfel lucrurile pe care nici tu nu credeai că le poţi face.

(n.r. Hagi) Se mai băga la lovituri libere, la sfârşitul antrenamentului, şi le punea ca şi cu mâna. Talentul... asta înseamnă talentul, pe care nu îl poţi uita niciodată”, a declarat Florinel Coman, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare