Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica îndreaptă atenţia spre un alt ”personaj” în scandalul pariurilor ilegale din Superligă: ”Cred că e uşor ca arbitru să joci” | EXCLUSIV

MM Stoica îndreaptă atenţia spre un alt ”personaj” în scandalul pariurilor ilegale din Superligă: ”Cred că e uşor ca arbitru să joci” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport chiar în ziua în care a fost dezvăluit cazul în care este anchetat Steliano Filip, Nicolae Dică şi MM Stoica au oferit o primă reacţie, discutând despre circumstanţele în care s-ar fi putut produce presupusa infracţiune.

Miercuri, a apărut în spaţiul public informaţia conformă căreia Steliano Filip este anchetat de FRF într-un caz ce are de a face cu pariuri sportive ilegale.

Fundaşul stânga este acuzat că ar fi făcut eforturi de a încasa un cartonaş galben în primele 25 de minute ale meciului Mioveni - Dinamo 2-0, din urmă cu un an.

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a fost întrebat dacă a cunoscut alte cazuri similare şi a afirmat că a mai aflat despre alte presupuse blaturi de abia după finalul jocului.

”Eu cred că e uşor ca arbitru să joci la pariuri, că tu decizi, tu dai galben”

Totuşi, oficialul FCSB a punctat că, dacă un jucător doreşte să întreprindă astfel de activităţi, nu are cum să face acest lucru de unul singur.

Eu am auzit de foarte multe ori, dar numai după ce s-au jucat. <<A fost blat>>, de ce nu a zis de dinainte? Nu am auzit niciodată că se va termina 1 pauză/2 final de dinainte, pe cote de astea mari.

Un jucător, dacă ştie că va face ceva, nu face singur, că nu poate să meargă el să parieze, dar spune cuiva, în care are încredere, dar nu ştie că persoana în care are încredere nu va avea încredere şi în altcineva.

Eu nu cred că vreun jucător face asta singur”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Nicolae Dică a fost întrebat dacă şi-a suspecatat vreodată vreun jucător de un astfel de comportament ”murdar”, dar tehnicianul lui CS Mioveni a negat că ar fi întâmpinat orice situaţie de acest fel.

MM Stoica îndreptă atenţie spre un alt ”personaj” în scandalul pariurilor ilegale din Superligă

Nu m-am gândit niciodată la un jucător că poate să facă lucrurile astea, că îţi lucrezi coechipierii, să vedem dacă e adevărat, nu am văzut treaba asta, mă gândesc cum pot băieţii ăia să doarmă noapte ştiind că au făcut ce au făcut.

Asta e foarte grav (n.r. dacă pariază un jucător pe propriile meciuri). Măcar nu paria pe echipa ta, pariază în altă ţară”, a adăugat Nicolae Dică

În schimb, MM Stoica este de părere că nu jucătorii, ci arbitrii ar fi un pericol mai mare în ceea de priveşte pariurile ilegale.

Unii pariază că au sigur că pot intervenii. Eu cred că e uşor ca arbitru să joci la pariuri, că tu decizi, tu dai galben”, a concluzionat Mihai Stoica.

În urmă cu o lună, Orange Sport v-a prezentat în exclusivitate cazul lui Cosmin Achim, la rândul său implicat într-un scandal din cauza pariurilor sportive.

Afla mai multe despre: steliano filip 

viewscnt
Articole similare