You are here:

BREAKING | Dică, la un pas de a demisiona de la Mioveni: ”Am arătat ca o echipă deja retrogradată. Nu vreau să stau undeva unde e aşa”

BREAKING | Dică, la un pas de a demisiona de la Mioveni: ”Am arătat ca o echipă deja retrogradată. Nu vreau să stau undeva unde e aşa”

CS Mioveni

Comentarii

Prezent la flash-interviu după înfrângerea suferită de CS Mioveni cu Petrolul Ploieşti, scor 0-2, Nicolae Dică a recunoscut că este la un pas de a îşi dea demisia din funcţie, dezamăgit că jucătorii nu ar da dovadă că vor să se salveze.

CS Mioveni a suferit, luni, a treia înfrângere consecutivă din play-out, fiind învinsă de noul lider, Petrolul Ploieşti, care a revenit în faţa lui U Craiova 1948.

Prezent la flash-interviu după meci, Nicolae Dică a dezvăluit că ia în calcul de a demisiona mâine, marţi, din funcţie, fiind dezamăgit de jucători.

”Am arătat ca o echipă deja retrogradată”

La fel ca până acum, antrenorul a afirmat că argeşenii trebuie să creadă în şansele lor de salvare, chiar dacă acestea sunt mici.

Dică a dat de înţeles că simte că jucătorii şi-au pierdut orice fel de speranţă că mai pot evita retrogradarea, motiv pentru care se gândeşte foarte serios să renunţe la postul său.

Dică, la pun pas de a demisiona de la Mioveni

Nu am reuşit să revenim, din păcate nu am arătat foarte bine, am arătat ca o echipă deja retrogradată, nu îmi doresc acest lucru, şansele noastre mici... trebuie să credem în ele.

Am arătat foarte rău. Am avut o discuţie cu jucătorii după meciul cu Chindia, în care am văzut că vor să facă, dar de la vorbe la fapte e cale lungă.

Mă aşteptam de la meciul de astăzi să facem mai mult. M-am bucurat când am început jocurile în acest an, în primele nouă etape am arătat bine.

Dar, din păcate, în următoarele trei meciuri am aratăt rău. O să mă duc acasă şi o să mă gândesc, nu vreau să stau undeva unde doar eu să vreau, jucătorii să zică, dar să nu vrea.

E important că am încercat, nu sunt primul antrenor care retrogradează. Sunt alţii care au retrogradat şi au luat campionate, contează că am avut curaj.

(n.r. până mâine vă decideţi dacă plecaţi?) Da, o să mă gândesc, o să am discuţii cu familia şi o să văd ce decizie iau. Nu sunt genul de antrenor care să stea să vină undeva să muncească şi jucătorii să nu vrea”, a declarat Nicolae Dică, după înfrângerea cu Petrolul.

Afla mai multe despre: dică 

viewscnt
Articole similare