Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de bază al FCSB, criticat de Panduru înaintea derby-ului cu CFR: ”Problema e la el” | EXCLUSIV

Un fotbalist de bază al FCSB, criticat de Panduru înaintea derby-ului cu CFR: ”Problema e la el” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport înaintea derby-ului dintre CFR Cluj şi FCSB, Basarab Panduru l-a criticat pe unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai vicecampioanei, Darius Olaru (25 de ani), pentru faptul că nu ar marca atât de mult cât ar trebui.

Devenit căpitan definitiv al echipei în urma haosului făcut cu banderola de FCSB la începutul acestui sezon, Darius Olaru este considerat unul dintre cei mai importanţi jucători ai vicecampioanei.

Titular meci de meci, fotbalistul de 25 de ani a ajuns şi la echipa naţională în ultimul an, iar deseori se vorbeşte despre un posibil transfer pe milioane de euro al acestuia.

”Problema e la el”

Doar că, în multe meciuri, calităţile lui Olaru nu sunt neapărat evidente, iar statisticile sale nu dau de înţeles că jucătorul ar avea vreun adevărat atu, în afara capacităţii sale de efort.

Invitat în studioul Orange Sport înaintea derby-ului dintre FCSB şi CFR Cluj, Basarab Panduru l-a criticat pe fotbalistul vicecampioanei, pentru faptul că nu marchează mai multe goluri.

Vorbind despre capacitatea de a marca a celor doi interi ai vicecampioanei de la meciul din Gruia, Panduru a notat că Ovidiu Popescu are un altfel de rol pe teren, dar că Olaru ar trebui să puncteze mai des.

Un fotbalist de bază al FCSB, criticat de Panduru înaintea derby-ului cu CFR

Ovidiu Popescu a jucat prea puţin, a fost accidentat, nu că ar fi dat goluri dacă ar fi jucat mai mult, unul-două ar fi dat indiferent cât ar fi jucat, nu era asta problema.

Problema e la Olaru şi am tot discutat de el, mi se pare că, din poziţia aia, e un jucător care marchează foarte puţin”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Adus la Bucureşti în iarna lui 2020, pentru 600.000 de euro, de la Gaz Metan Mediaş, Darius Olaru a reuşit să însumeze 123 de apariţii, 18 goluri şi 23 de pase decisive în tricoul roş-albastru, câştigând Cupa României în primul său sezon la FCSB.

După ce a debutat la echipa naţională în vara lui 2021, sub comanda lui Mirel Rădoi, mijlocaşul de 25 de ani a strâns 10 meciuri pentru România.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare