Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa care visează să promoveze în Superligă, desfiinţată după ultimul meci: ”Arată nişte slăbiciuni uluitoare. El nu ştie nimic, el nu ştie unde să stea” | EXCLUSIV

Echipa care visează să promoveze în Superligă, desfiinţată după ultimul meci: ”Arată nişte slăbiciuni uluitoare. El nu ştie nimic, el nu ştie unde să stea” | EXCLUSIV

Liga 2

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de Dinamo cu Oţelul Galaţi, comentatorul Bogdan Cosmescu a desfiinţat-o pe echipe pregătită de Dorinel Munteanu. În opinia acestuia, echipa care visează să promoveze în Superligă are mai mulţi jucători de o calitate foarte scăzută.

Dinamo a primit vizita celor de la Oţelul Galaţi în a treia etapă a play-off-ului şi a reuşit să facă un pas important spre obţinerea promovării directe, după ce i-a spulberat pe moldoveni, scor 3-0.

Toate reuşitele ”câinilor” au venit în repriza secundă, Lamine Ghezali marcând o dublă, înainte ca nou-intratul Cătălin Ţîră să închidă tabela în prelungirile partidei.

”Arată nişte slăbiciuni uluitoare”

Victoria obţinută a adus-o pe Dinamo la doar un punct de gălăţeni, care se află pe locul trei la momentul actual, loc care ar duce direct în Superligă, conform situaţiei actuale.

Cum CSA Steaua se află pe a doua poziţie şi nu are drept de promovare, clasarea pe ultimul loc al podiumului asigură promovarea directă, în timp ce şi formaţia aflată pe cinci ajunge la baraj.

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de Dinamo, Bogdan Cosmescu a desfiinţat-o pe Oţelul Galaţi şi a ţinut un discurs dur la adresa jucătorilor lui Dorinel Munteanu.

Comentatorul i-a luat în special la ţintă pe fundaşii Cristian Sîrghi şi Francois Yabre, portarul Cosmin Dur-Bozoancă şi mijlocaşii Juri Cisotti şi Mario Mitoi.

Oţelul Galaţi, desfiinţată după meciul cu Dinamo

Oţelul arată nişte slăbiciuni uluitoare. Fundaşii centrali sunt lenţi, îngrozitor de lenţi, portarul nu ştie unde trebuie să stea, deşi a luat doar câteva goluri în carieră.

Mitoi, băiatul ăla care arată calităţi ofensive, nu ştie că trebuie să facă... când pleacă fundaşul de lângă el, trebuie să vină cu el, asta e meseria.

De acolo a şi plecat (n.r. primul gol). Cisotti nu ştie nimic, de aia a jucat la Sliema Wandereres (n.r. formaţie din Malta), şi aşa mai departe”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

În următoarea etapă a play-off-ului Ligii 2, Oţelul Galaţi va primi vizita celor de la Gloria Buzău, în timp ce Dinamo va disputa marele derby cu CSA Steaua.

În celelalte meciuri din această rundă, Gloria Buzău o va înfrunta pe Unirea Dej, sâmbătă, în timp ce CSA Steaua o va înfrunta pe Poli Iaşi, marţi.

Afla mai multe despre: oţelul galaţi 

viewscnt
Articole similare