Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM, despre Cupa României: ”Nu joacă FCSB, nu se uită nimeni! Avantajează echipele bune, lasă-le pe alea să se lupte împotriva retrogradării” | EXCLUSIV

MM, despre Cupa României: ”Nu joacă FCSB, nu se uită nimeni! Avantajează echipele bune, lasă-le pe alea să se lupte împotriva retrogradării” | EXCLUSIV

Cupa României

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma meciurilor din sferturile Cupei României, MM Stoica a ţinut un discurs dur la adresa FRF, prin care sugera că schimbarea sistemului competiţiei a dus la eliminarea FCSB-ului şi scăderea audienţelor. Oficialul vicecampioanei e revoltat că echipele mai mici au fost avantajate de regulament.

Schimbarea sistemului competiţional al Cupei României rămâne un subiect controversat în fotbalul românesc, în special din pricina felului în care sunt structurate grupele.

Pe acelaşi clasament ajung să fie clasate formaţii care nici nu au jucat între ele, în timp ce golurile marcate în deplasare pot ajunge să fie un criteriu de departajare, în contextul în care unele echipe joacă doar acasă, iar altele doar pe teren străin.

”Nu joacă FCSB, nu se uită nimeni!”

Modificarea avea ca scop ca echipele importante să ajungă în fazele avansate ale competiţiei, însă exact opusul s-a petrecut: doar două echipe din cele opt calificare în sferturi proveneau din play-off.

MM Stoica este de părere că schimbarea sistemului, dar şi prestaţia centralului Adrian Cojocaru la meciul cu UTA Arad, sunt două dintre cele mai importante motive din spatele eliminării FCSB-ului din Cupa României.

Oficialul vicecampioanei este revoltat că roş-albaştrii au fost nevoiţi să dispute toate cele trei meciuri, cu UTA, Galaţi şi Botoşani, în deplasare şi a afirmat că nu cere un avantaj, deşi, dacă trebuie cineva avanatajat, şi-ar dori să fie echipele mari.

În plus, Mihai Stoica a afirmat că fără FCSB, audienţele Cupei României suferă, întrucât roş-albaştrii ”rup toate topurile audienţelor”.

MM, discurs dur despre Cupa României

Ei au schimbat regulamentul ca să pună piedici echipelor mai bune, din moment ce au pus echipele mai bune să joace numai în deplasare. Aia nu are cum.

Dar aşa ceva nu se poate, nu e normal. Nu e normal tu să creezi un asemenea handicap. Nu poţi să ne trimiţi să jucăm de trei ori în deplasare. Nu ai cum.

Şi să aştepţi după aia să fie competiţia asta atractivă. Păi, atractică e dacă jucăm noi, se uită lumea la televizor. Dacă nu, nu se uită nimeni, asta e realitatea, ce să facem?

Că rupem toate topurile audienţelor... ce să facem? Nu cer să îmi facă avantaj, deşi, în mod normal, dacă cineva trebuie avantajat, avanteajează echipele bune.

Lasă-le pe alea să se lupte împotriva retrogradării”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare