Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, atac dezlănţuit la adresa CCA: ”Cojocaru ne-a eliminat din Cupă! A fost reţinut cinci minute. Pot greşi, nu se întâmplă nimic” | EXCLUSIV

MM Stoica, atac dezlănţuit la adresa CCA: ”Cojocaru ne-a eliminat din Cupă! A fost reţinut cinci minute. Pot greşi, nu se întâmplă nimic” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma sferturilor din Cupa României, MM Stoica a lansat un atac dezlănţuit la adresa CCA, susţinând că FCSB a fost eliminată din competiţie din cauza deciziilor luate de centralul Adrian Cojocaru la duelul vicecampioanei cu UTA Arad.

În sferturile Cupei României, numai două echipe din play-off au reuşit să îşi facă apariţia, Sepsi şi CFR Cluj, acestea urmând să se dueleze pentru un loc în finală.

Farul şi Rapid au ratat calificarea din grupa campioanei în favoarea lui U Cluj, Universitatea Craiova a fost eliminată de FC Argeş, iar FCSB spa clasat în urma UTA-ei Arad şi lui CS Mioveni.

Vicecampioana a fost eliminată, în cele din urmă, şi din cauza rezultatului din prima etapă, când a remizat cu UTA Arad, scor 2-2, în urma unui meci absolut nebun.

”Cojocaru ne-a eliminat din Cupă!”

FCSB se afla în avantaj înaintea ultimelor minute, dar Rachid Bouhenna 83', Risto Radunovic 90+1' şi Tavi Popescu 90+4' au fost eliminaţi, iar UTA a egalat la ultima fază.

MM Stoica este de părere că centralul Adrian Cojocaru a greşit flagrant la două dintre cartonaşele roşii acordate şi a lansat un atac la adresa celor de la CCA.

În direct la Orange Sport, oficialul FCSB i-a acuzat pe cei de la Comisia Centrală de Arbitri că nu pedepsesc în niciun fel greşelile împotriva roş-albaştrilor.

MM Stoica, atac dezlănţuit la adresa CCA

Există inamovibilitatea arbitrilor. Nu au niciun fel de problemă, pot greşi, că nu se întâmplă nimic. Dacă greşesc împotriva noastră. Când greşeşte vreunul în favoarea noastră, atunci sunt probleme mari de tot.

Noi nu jucăm în Cupa României pentru că am fost eliminaţi de Cojocaru! La UTA. Cojocaru ne-a eliminat! Cum ne-a eliminat: ne-a eliminat un jucător, pe bună dreptate, după care nu a vrut să îl elimine pe Benga.

S-a uitat la el, Benga lovise mingea după fluierul lui, 50 de metri s-a dus mingea, nu l-a eliminat, s-a întors cu spatele, după care a eliminat încă un jucător de la noi, după care, înainte de ultima fază a meciului, l-a eliminat gratuit pe Octavian Popescu, al treilea jucător!

Ce măsură s-a luat? A fost reţinut, cât, cinci minute de la delegări? Ce a fost asta? Şi acum, deodată, se dezvoltă o sensibilitate extremă, <<nu suntem apăraţi>>. Luaţi-vă protecţie”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare