Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Rachid Bouhenna a fost prezentat la noua sa echipă. Fostul fundaş al FCSB-ului a semnat cu ultima clasată din Grecia

OFICIAL | Rachid Bouhenna a fost prezentat la noua sa echipă. Fostul fundaş al FCSB-ului a semnat cu ultima clasată din Grecia

FCSB

Comentarii

Rachid Bouhenna, plecat în această iarnă de la FCSB, a fost prezentat oficial la Ionikos, ultima clasată din campionatul Greciei.


ŞTIREA INIŢIALĂ

Ultimul jucător plecat de la FCSB şi-a găsit echipă. Va juca la ultima clasată dintr-un campionat din Europa

Fost la FCSB, Rachid Bouhenna şi-a găsit repede echipă. Fundaşul în vârstă de 31 de ani nu a stat foarte mult fără angajament.

La câteva zile după ce şi-a reziliat contractul cu FCSB, Rachid Bouhenna a ajuns în Grecia, unde a ajuns la un acord cu Ionikos Nikeas, informează elenii de la Gazzetta

Apărătorul central urmează să fie prezentat în cel mai scurt timp posibil la noua sa echipă.

În prima divizie din Grecia, Ionikos Nikeas se află pe ultimul loc, cu doar 11 puncte acumulate în 20 de etape disputate.

Rachid Bouhenna nu a fost considerat aproape în niciun moment o soluţie viabilă pentru FCSB, acolo unde a petrecut şase luni de zile.

În scurta perioadă petrecută la FCSB, Bouhenna a reuşit să însumeze doar 588 de minute în tricoul vicecampioanei, pe parcursul a nouă meciuri.

În România, fundaşul central a mai jucat la Sepsi şi CFR Cluj. Cu formaţia din urmă şi-a trecut în palmares şi un titlu de campion în Superligă, în 2022.

Reacţia lui Bouhenna după ce a plecat de la FCSB

“Aventura mea la FCSB s-a terminat. Le mulţumesc tuturor fanilor pentru susţinere, aţi fost incredibili!”, a scris Bouhenna, în mediul online.

Rachid Bouhenna este al nouălea jucător plecat de la FCSB, după: Răzvan Ducan (FC Botoşani), Ianis Stoica (împrumutat la U Cluj), Alexandru Musi (împrumutat la Poli Iaşi), Andrei Dumiter (FC Voluntari), Marco Dulca (Chindia), Bogdan Rusu (CS Mioveni), Florin Achim şi Radu Boboc, liberi.

Afla mai multe despre: fcsbbouhenna 

viewscnt
Articole similare