Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmescu: ”Nu cred că Dinamo poate să bată o echipă din Liga 1”. Andrei Vochin este de aceeşi părere: ”Nu cred că au cum să piardă cu Dinamo”

Cosmescu: ”Nu cred că Dinamo poate să bată o echipă din Liga 1”. Andrei Vochin este de aceeşi părere: ”Nu cred că au cum să piardă cu Dinamo”
Comentarii

Bogdan Cosmescu şi Andrei Vochin sunt de părere că Dinamo n-ar reuşi să câştige un meci de baraj cu o echipă din Liga 1.

Dinamo a reuşit o victorie entuziasmantă în faţa Oţelului, scor 3-0 şi are mari speranţe pentru revenirea în Liga 1.

În acest moment, echipa din Ştefan cel Mare este pe loc de baraj, însă Andrei Vochin şi Bogdan Cosmesc sunt de părere că Dinamo n-ar face faţă împotriva unei echipe din Liga 1.

Are vreo şansă Dinamo dacă termină pe loc de baraj? ”Miza este să prindă unul dintre primele două locuri”

Dinamo a suferit pe tot parcursul sezonului, însă apele s-au liniştit după ce clubul şi-a schimbat acţionarii.

În primele două etape din play-off-ul Ligii 2, Dinamo a pornit vijelios, cu două victorii cu 3-0: una cu Unirea Dej, celalaltă aseară, contra Oţelului.

În acest moment, Dinamo se află pe locul 4 în Liga 2 - loc de baraj - dar distanţa faţă de Oţelul este de doar un punct.

Bogdan Cosmescu n-o vede însă prea bine pe Dinamo dacă termină pe loc de baraj, caz în care ar trebui să joace contra unei echipe din Liga 1:

”Nu cred că Dinamo poate sa bată o echipa de Liga 1. Fie şi FC Argeş, nu poate nici pe Hermannstadt, nici pe U Cluj. Pe cine atunci? Pe UTA?

Eu cred că miza mare e să prindă unul dintre primele două locuri”, a spus Bogdan Cosmescu pentru Orange Sport.

Andrei Vochin: ”O echipă din Liga 1 nu cred că are cum să piardă cu Dinamo”

De aceeaşi părere este şi Andrei Vochin. Consilierul lui Răzvan Burleanu susţine că toate echipele din Liga 1 care pot termina pe loc de baraj n-ar trebui să aibă probleme cu Dinamo:

”Echipele care sunt pe locuri retrogradabile, toate celelalte echipe mi se par puternice - UTA, Hermannstadt - raportat la Dinamo.

O echipă de Liga 1 care este linistită din punct de vedere financiar nu cred că are cum să piardă un meci cu Dinamo”, a spus Andrei Vochin.

Afla mai multe despre: dinamoandrei vochin 

viewscnt
Articole similare