Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un jucător al Oţelului l-a înjurat pe centralul Rusandu la meciul cu Dinamo! Ce a putut să îi spună: ”Ar trebui să joace fără sonor”

VIDEO | Un jucător al Oţelului l-a înjurat pe centralul Rusandu la meciul cu Dinamo! Ce a putut să îi spună: ”Ar trebui să joace fără sonor”

Oțelul Galați

Comentarii

Andrei Rus (20 de ani), fundaşul dreapta al Oţelului Galaţi, a fost surprins cum îl înjura pe centralul Lucian Rusandu (41 de ani) în timpul meciului cu Dinamo. Invitat în studioul Orange Sport în urma meciului, Bogdan Cosmescu a comentat în termeni duri ieşirea jucătorului.

Vineri, Dinamo şi Oţelul Galaţi au deschis etapa a treia a play-off-ului Ligii 2, derby-ul dintre cele două foste campioane ale României încheiându-se cu victoria categorică a echipei gazdă, scor 3-0.

Rezultatul obţinut i-a adus pe ”câini” la doar un punct în urma formaţiei pregătite de Dorinel Munteanu, care ocupă, la momentul actual, ultimul loc care duce direct în Superligă.

”Ar trebui să joace fără sonor”

În contextul în care CSA Steaua nu are drept de promovare, dar se află pe poziţia a doua momentan, locurile de promovare şi baraj sunt uşor ”decalate”.

Pentru cei de la Oţelul, înfrângerea cu Dinamo este una extrem de grea, întrucât moldovenii vor juca cu o presiune imensă viitoarele meciuri, ştiind că imediat în urma lor se află ”câinii”.

Neliniştea pe care o provoacă acest aspect gălăţenilor a fost evidentă şi în meciul de pe stadionul de la Arcul de Triumf, după derapajul lui Andrei Rus la adresa centralului Lucian Rusandu.

Fundaşul de doar 20 de ani l-a înjurat pe arbitru, spunându-i ”f****i m****i m***** de slab” lui Rusandu, care are de două ori vârsta sa! Ieşirea lui Rus a venit după ce primise un cartonaş galben din partea centralului.

Un jucător al Oţelului l-a înjurat pe centralul Rusandu la meciul cu Dinamo

Invitat în studioul Orange Sport în urma confruntării, Bogdan Cosmescu a comentat în termeni foarte duri nu doar derapajul jucătorului, ci felul în care s-a manifestat toată galeria Oţelului.

Comentatorul a punctat că nu i se pare că astfel de ieşiri îşi au locul pe un teren sau în tribunele unui stadion de fotbal.

”(n.r. ce vârstă are?) 20. Nu e normal să se întâmple asta, când am văzut copii de 12-13 ani în tribune, li se citea pe buze plăcerea cu care înjurau, despre nişte chestiuni care ei nici nu ştiu ce înseamnă încă. Asta este.

Galeria Oţelului, ce prostii a putut să strige... ar trebui să joace fără sonor”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrei rus 

viewscnt
Articole similare